Skip to main content

Black Eyed Peas i Shakira objavili su novi muzički video za svoj zajednički singl “Girl Like Me”, koji odaje počast ženama iz Latinske Amerike

Zanimljivo je kako Shakira započela rad na svojoj pjesmi prije tačno 12 godina.

Inače, pjesma ‘Girl Like Me’ naći će se na albumu ‘Translation’ grupe Black Eyed Peas, a spot je na Shakirinom Instagram profilu u kratkom roku skupio gotovo 5 miliona lajkova. Uskoro ćete je moći slušati na talasima TNT Radija.

‘Jako sam sretan što je pjesma konačno vani. Napravio sam veliki broj različitih varijanti, ali pronašao sam onu koja je najbolje odgovarala ozračju. I sad je video spot vani. Hvala Shakira, uživao sam surađivati s tobom’, napisao je will.i.am, član Black Eyed Peas.

Black Eyed Peas su u avgustu nastupili na ovogodišnjim MTV Video Music Awards. Takođe su se udružili sa umjetnikom Jackom Coulterom na dobrotvornoj aukciji kako bi prikupili novac za Color of Change.

Shakira je bila jedna od nekoliko izvođača na virtualnom koncertu Global Citizen u junu za pomoć Covid-19. Prvobitno je trebala objaviti full-length album 2020. godine, ali projekt je stopiran zbog pandemije.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

  Jennifer Lopez objavila dva spota sa Malumom: Svi pričaju od strastvenim scenama (VIDEO)