Skip to main content

Coldplay pozvao svoje fanove da zapjevaju sa njima veliki hit Viva La Vida

Ako volite Coldplay i često pjevate njihove pjesme, a posebno njihov hit Viva La Vida, imate priliku poslati svoju snimku te pjesme. Prema informacijama na društvenim mrežama – možda ćete se ‘pridružiti’ pratećim vokalima Glastonburyja festivala.

Posljednjih nekoliko sedmica Coldplay su prepuni tajnovitih vijesti, a u nizu takvih poruka koja ostavljaju na društvenim mrežama našao se i poziv za ‘nešto posebno’.

Naime, poziv je upućen svim ljubiteljima Coldplaya, a posebno onima kojima je omiljena pjesma – ‘Viva La Vida’. Hitove Coldplaya slušajte i na talasima TNT Radija.

Putem službenog Twitter profila Chris Martin i ekipa fanove su pozvali da se snimke kako pjevaju “woah-oh-oh” dionicu koja se ponavlja pri završetku njihovog ogromnog hita “Vida La Vida”. Iako još nisu otkrili o čemu tačno je riječ, u objavi su istaknuli:

“Bit će to nešto posebno stoga slobodno dajte najbolje od sebe”

“Pozdrav svima. Moram vas zamoliti za uslugu”, stoji u objavi, “Molim vas snimite se dok pjevate “woah-oh-oh” s kraja pjesme Viva La Vida, stavite snimku na YouTube i prijavu potvrdite se na linku http://www.coldplay.com/viva“.

Posebno online izdanje Glastonburyja održat će se 22. i 23. maja, a na popisu glavnih izvođača, uz Coldplay, su se naši sestre Haim, Damon Albarn (Blur, Gorillaz), Michael Kiwanuka, Wolf Alice, IDLES, Kano i Jorja Smith. Hoće li i fanovi Coldplay bio dio ovog online spektakla, ostaje još otkriti.

  Rolling Stones opet prvi na listi najprodavaniji albuma: Prvi bend kojem je to uspjelo
coldplay
Coldplay

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.