Coldplay pozvali fanove da pjevaju sa njima: Nešto posebno!

Coldplay pozvao svoje fanove da zapjevaju sa njima veliki hit Viva La Vida

Ako volite Coldplay i često pjevate njihove pjesme, a posebno njihov hit Viva La Vida, imate priliku poslati svoju snimku te pjesme. Prema informacijama na društvenim mrežama – možda ćete se ‘pridružiti’ pratećim vokalima Glastonburyja festivala.

Posljednjih nekoliko sedmica Coldplay su prepuni tajnovitih vijesti, a u nizu takvih poruka koja ostavljaju na društvenim mrežama našao se i poziv za ‘nešto posebno’.

Naime, poziv je upućen svim ljubiteljima Coldplaya, a posebno onima kojima je omiljena pjesma – ‘Viva La Vida’. Hitove Coldplaya slušajte i na talasima TNT Radija.

Putem službenog Twitter profila Chris Martin i ekipa fanove su pozvali da se snimke kako pjevaju “woah-oh-oh” dionicu koja se ponavlja pri završetku njihovog ogromnog hita “Vida La Vida”. Iako još nisu otkrili o čemu tačno je riječ, u objavi su istaknuli:

“Bit će to nešto posebno stoga slobodno dajte najbolje od sebe”

“Pozdrav svima. Moram vas zamoliti za uslugu”, stoji u objavi, “Molim vas snimite se dok pjevate “woah-oh-oh” s kraja pjesme Viva La Vida, stavite snimku na YouTube i prijavu potvrdite se na linku http://www.coldplay.com/viva“.

Posebno online izdanje Glastonburyja održat će se 22. i 23. maja, a na popisu glavnih izvođača, uz Coldplay, su se naši sestre Haim, Damon Albarn (Blur, Gorillaz), Michael Kiwanuka, Wolf Alice, IDLES, Kano i Jorja Smith. Hoće li i fanovi Coldplay bio dio ovog online spektakla, ostaje još otkriti.

coldplay
Coldplay

Ostali čitaju

Mostar Summer Fest

Ako ti treba dobra zabava onda je Mostar Summer...

Mahmut Orhan i Shouse su nova imena Sea Dance festivala

Mahmut Orhan, turski house producent i DJ čiji su...

Počinje treći ciklus „Ženske Mentorske Mreže“

Prilika edukaciju i networking za 50 mladih žena iz...

Top 10 muzičkih festivala u BiH koje morate posjetiti

Neka ovo ljeto bude u znaku muzike, dobre zabave...