Zdraviji način života uz uštedu – moguće je

Nekad se čini da su zdrava prehrana i povoljna kupovina međusobno isključive i da je nemoguće ostvariti uravnotežen unos obroka bez dugog i napornog planiranja te kupovine u specijaliziranim i nerijetko skupim trgovinama zdrave i eko-prehrane. Ipak, sve više i više web stranica i portala razvija se s upravo ciljem poboljšanja stila i načina života.

zdraviji način života uz uštedu - moguće je
Zdraviji način života uz uštedu – moguće je


MrOferto je jedan od tih portala, na kojem se osim raznih članaka vezanih uz lifestyle, zdravlje, razne recepte i davanje savjeta, nalaze i svi katalozi na jednom mjestu, koji omogućavaju jeftinu kupovinu proizvoda koji su potrebni kad se želi voditi zdrav život i rutina.

Kako uravnotežiti brzi način života

Iako nam moderna tehnologija omogućava razne prednosti pri kupovanju i pronalaženju akcija, brz život, dugačko radno vrijeme i putovanja na posao svaki dan štetan su i neizbježan pratilac, uz sve navedene prednosti modernizacije. Zato se uz ponudu raznih online kataloga trgovina kupovina može ubrzati i pojednostavniti. Svi katalozi mogu se tako primjerice naći na Kaufinu ili već spomenutom portalu MrOferto, svakog tjedna u PDF formatu. Uz ove stranice pronalaženje i listanje letaka trgovina relevantnih vama te samim time kupovina olakšava se, i dobivate više vremena za misliti na sebe, odmoriti se ili baviti omiljenim hobijima.

Povoljni i kvalitetni proizvodi za zdravlje po vašem izboru

Dodaci prehrani i vitamini u samoj hrani, ali i vitaminskom obliku, bilo u obliku pastila ili šumećih tableta neizbježni su faktori u poboljšanju općenitog zdravlja. Već je opće poznato kako vitamin C pridonosi imunitetu, dok je vitamin D vitalan za zdravlje kosti, a drugih 11 vrsta vitamina također je neophodno za zdravo funkcioniranje organizma. Od minerala, često se zanemaruje važnost željeza kao elementa koji je neophodan za prijenos kisika u krvi, kao i magnezija, čiji nedostatak uzrokuje između ostalog grčeve, umor, razdraženost i pospanost. Kako ne biste morali ići u ljekarnu svaki put i plaćati ove nužne dodatke puno novaca, neki od češće potrebnih i važnijih vitamina mogu se naći u trgovinama kao što je Muller, Lidl, Konzum i Kaufland. Lidl letak i svi katalozi ostalih trgovina koje su spomenute, ali i mnoge druge, naći ćete na portalu MrOferto, kao i savjete kako pripremiti zdrave namirnice koje nađete te savjete kako dodatno obogatiti prehranu.

Bez znoja pronađite neophodne vitamine i minerale

Česti problem prehrane “s nogu” i ne kuhanja vlastite hrane jest nedostatak vitamina i minerala vitalnih za pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Lidl letak nudi svaki tjedan nudi razne proizvode prepune ovih vitamina, koji se mogu jednostavno pripremiti, posebno uz savjete za pripremu ukusnih jela sa članaka MrOferta. Novi Lidlov katalog tako obuhvaća ponude svježe i smrznute ribe i mesa, svježeg voća i povrća, ali i vitamina, multivitaminskih šumećih tableta i raznih esencijalnih dodataka prehrani. Prelistajte Lidl katalog svakog tjedna i učinkovito i povoljno, uz Lidl akcije koje se u njemu nude, si obogatite prehranu. Osim Lidla, na MrOfertu ili Kaufinu možete naći kataloge raznih drugih trgovina koje nude asortiman zdrave prehrane, poput Plodina ili Eurospina, tako da definitivno posjetite ove stranice i kupujte zdravo, povoljnije i jednostavnije.

Ostali čitaju

SHOPPING DAY – iskoristite odlične popuste u svim prodajnim centrima FIS

Za svoje vjerne posjetitelje i kupce, FIS organizira Shopping...

Nove pogodnosti za korisnike Addiko Mastercard Business kartice

Korisnici Addiko Mastercard Business kartica odnedavno mogu uživati u...

Saradnja Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Addiko Bank Sarajevo

Danas je na Univerzitetu u Sarajevu – Ekonomskom fakultetu...

Šta je TikTok?

U digitalnom dobu u kojem živimo, društvene mreže su...

Ko je Aleksandra Prijović, pjevačica koja je zaludila regiju

Aleksandra Prijović trenutno je top tema u regiji  nakon...