Skip to main content

Kantautorica iz Bosne i Hercegovine, Naseem, objavila je novi singl i spot “Gdje”. Kako i sama ističe, pjesma je pisana o boli koju prouzrokuje čežnja za Voljenim.

“Osoba koja voli ima jednu želju, a to je biti s onim koga voli. Ona je poput bolesne osobe kojoj treba lijek. To stanje prouzrokuje odsutnost od svega osim potrage za ljubavlju koju želi. Ova pjesma opisuje to stanje”, rekla je Naseemkoja ističe kako nikada nije mislila da će biti tekstopisac, ali se to javilo samo od sebe kao potreba da iskaže svoje emocije i misli.

Na pjesmi joj je u raspisivanju aranžmana i produkciji radio Eldin Huseinbegovićkoji je već poznat na glazbenoj sceni suradnjama s Dinom Merlinom i grupom Hari Mata Hari. A u vizualnom dijelu pjesme, odnosno kreiranju videospota, pomogla joj je kostimografkinja Janja Stijepić koja je bila glavna inspiracija za spot VEMINE videosa. Post produkciju potpisuje Mirnes Ožegović.

“Glazba mi dolazi, dolaze mi melodije i pjesme. Uzmem gitaru, zabilježim sve i tako sve nastaje”, naglašava i kaže da se u njezinim pjesmama sve okreće oko ljubavi bez koje ništa ne bi postojalo. 

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

  Matthew Perry obradovao obožavatelje kultne serije 'Prijatelji'