Naseem u pjesmi “Gdje” opisala bol koju prouzrokuje čežnja za Voljenim

Kantautorica iz Bosne i Hercegovine, Naseem, objavila je novi singl i spot “Gdje”. Kako i sama ističe, pjesma je pisana o boli koju prouzrokuje čežnja za Voljenim.

“Osoba koja voli ima jednu želju, a to je biti s onim koga voli. Ona je poput bolesne osobe kojoj treba lijek. To stanje prouzrokuje odsutnost od svega osim potrage za ljubavlju koju želi. Ova pjesma opisuje to stanje”, rekla je Naseemkoja ističe kako nikada nije mislila da će biti tekstopisac, ali se to javilo samo od sebe kao potreba da iskaže svoje emocije i misli.

Na pjesmi joj je u raspisivanju aranžmana i produkciji radio Eldin Huseinbegovićkoji je već poznat na glazbenoj sceni suradnjama s Dinom Merlinom i grupom Hari Mata Hari. A u vizualnom dijelu pjesme, odnosno kreiranju videospota, pomogla joj je kostimografkinja Janja Stijepić koja je bila glavna inspiracija za spot VEMINE videosa. Post produkciju potpisuje Mirnes Ožegović.

“Glazba mi dolazi, dolaze mi melodije i pjesme. Uzmem gitaru, zabilježim sve i tako sve nastaje”, naglašava i kaže da se u njezinim pjesmama sve okreće oko ljubavi bez koje ništa ne bi postojalo. 

Ostali čitaju

Mostar Summer Fest

Ako ti treba dobra zabava onda je Mostar Summer...

Mahmut Orhan i Shouse su nova imena Sea Dance festivala

Mahmut Orhan, turski house producent i DJ čiji su...

Počinje treći ciklus „Ženske Mentorske Mreže“

Prilika edukaciju i networking za 50 mladih žena iz...

Top 10 muzičkih festivala u BiH koje morate posjetiti

Neka ovo ljeto bude u znaku muzike, dobre zabave...