back to top

Dino Merlin izbacio novu pjesmu, poslušajte “Jedan dan, jedna noć”

Dino Merlin ima novu ljubavnu pjesmu, inspirirana je istinitim događajem

Nakon prva dva singla “Mi” i “Dođi”, Dino Merlin je objavio treći singl pod nazivom “Jedan dan, jedna noć”, koji će se također naći na dugo očekivanom, dvanaestom po redu albumu ovog umjetnika.

“Dragi prijatelji, donosim vam novu pjesmu – pjesmu koja ima posebno mjesto u mom srcu, baš kao i istinit događaj koji me inspirisao da je napišem. Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje”, poručio je o izlasku nove pjesme Dino Merlin.

O pjesmi “Jedan dan, jedna noć” Merlin kaže: “Ostajem optimističan i nadam se da ćemo nakon vremena koje je iza nas, a i dalje tu, biti bolji jedni prema drugima, i da ćemo nastaviti dalje, čuvajući one kosmičke silnice koje nas sve povezuju ispod ovog zajedničkog neba”.

Posljednja dva singla, Mi i Dođi, na najvećem streaming servisu broje više od 30 miliona pregleda, a ništa manji uspjeh ne očekuje se ni od nove pjesme.

Slovenska redateljica Kukli potpisuje režiju sva tri spota, ali i showa Mir svim dobrim ljudima i Merlinova online novogodišnjeg koncerta. Tu noć s njim je ulazak u 2021. godine slavilo više od pola miliona ljudi.

Na Dininu YouTube kanalu, koji broji 464 hiljade pretplatnika, postavljena je snimka cijeloga koncerta, koja je ujedno bila prva novogodišnja noć koju nije s publikom dočekao u nekoj od regionalnih metropola. No Merlin je optimističan da će uskoro moći uživati s publikom uživo.

Ostali čitaju

Program regionalnih grantova – novi pristup Telemach fondacije za podršku lokalnim zajednicama

50.000 KM za edukacijske i projekte zaštite i unapređenja...

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

Agent Za Uvoz Robe Iz Kine

Svi su vec upoznati sa time da je kineska...

dm iz predostrožnosti povlači proizvod „dmBio bademi začinjeni japanskim tamari umakom od soje, 50 g“

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz...

Radio Reklame – Zvuk Vašeg Brendinga

Produkcija radio reklame je umetnost kombinovanja zvuka, glasa i...