Skip to main content

Dexter u novoj sezoni ima deset epizoda

Kao što smo već pisali najavljen je izlazak novih epizoda serije “Dexter“, priče o forenzičkom stručnjaku za disperziju krvi koji je ujedno i serijski ubojica.

Još uvijek se puno ne zna šta će se dešavati u novim epizodama, ali poznato nekoliko detalja o tome što nas čeka u revivalu.

Za početak, Marcos Siega koji je i prije radio na “Dexteru” sada će biti izvršni producent i redatelj šest od nadolazećih deset epizoda. Siega je poznat i po radu na drugim popularnim serijama kao što su “True Blood“, “Veronica Mars” i “The Follow“.

Potvrđeno je da se u novim epizodama neće prepraviti kontroverzna završnica serije, gdje je Dexter dramatično lažirao vlastitu smrt kako bi mogao živjeti tajnim životom kao drvosječa u Oregonu. Siega i Phillips (tvorac originalne serije) namjeravaju poštivati zaključak posljedne osme sezone serije.

Ipak, određeno vrijeme je prošlo od finala originalne serije i razdoblja u kojem će nova radnja biti smještena. “Nove epizode biti će smještene desetak godina nakon završetka originalne serije. Ovo je izvrsna prilika za novo finale ‘Dextera’”, izjavio je Clyde Phillips. Također je potvrđeno da će Dexter pod novim identitetom ponovno živjeti u Miamiju.

Michaela C. Hall vraća se natrag u ulozi glavnog lika. Osim vjernih gledatelja, navodno ni glumac nije bio “sasvim zadovoljan” tom posljednjom epizodom 2013. Po svemu sudeći, nadolazeće epizode bit će način da se priča okonča na način koji ovog puta neće naljutiti obožavatelje serije, ali i članove glumačke postave.

Originalna serija pokupila je nevjerojatne 24 nominacije za Emmyja, a Hall je 2010. nagrađen Zlatnim globusom za lik serijskog ubojice s najboljim namjerama.

Revival serije najavljen je za 2021.

  Veliki broj renomiranih izvođača nastupit će na 9. Fresh Wave Festivalu

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.