Dexter se vraća na male ekrane: Poznati detalji novih 10 epizoda

Dexter u novoj sezoni ima deset epizoda

Kao što smo već pisali najavljen je izlazak novih epizoda serije “Dexter“, priče o forenzičkom stručnjaku za disperziju krvi koji je ujedno i serijski ubojica.

Još uvijek se puno ne zna šta će se dešavati u novim epizodama, ali poznato nekoliko detalja o tome što nas čeka u revivalu.

Za početak, Marcos Siega koji je i prije radio na “Dexteru” sada će biti izvršni producent i redatelj šest od nadolazećih deset epizoda. Siega je poznat i po radu na drugim popularnim serijama kao što su “True Blood“, “Veronica Mars” i “The Follow“.

Potvrđeno je da se u novim epizodama neće prepraviti kontroverzna završnica serije, gdje je Dexter dramatično lažirao vlastitu smrt kako bi mogao živjeti tajnim životom kao drvosječa u Oregonu. Siega i Phillips (tvorac originalne serije) namjeravaju poštivati zaključak posljedne osme sezone serije.

Ipak, određeno vrijeme je prošlo od finala originalne serije i razdoblja u kojem će nova radnja biti smještena. “Nove epizode biti će smještene desetak godina nakon završetka originalne serije. Ovo je izvrsna prilika za novo finale ‘Dextera’”, izjavio je Clyde Phillips. Također je potvrđeno da će Dexter pod novim identitetom ponovno živjeti u Miamiju.

Michaela C. Hall vraća se natrag u ulozi glavnog lika. Osim vjernih gledatelja, navodno ni glumac nije bio “sasvim zadovoljan” tom posljednjom epizodom 2013. Po svemu sudeći, nadolazeće epizode bit će način da se priča okonča na način koji ovog puta neće naljutiti obožavatelje serije, ali i članove glumačke postave.

Originalna serija pokupila je nevjerojatne 24 nominacije za Emmyja, a Hall je 2010. nagrađen Zlatnim globusom za lik serijskog ubojice s najboljim namjerama.

Revival serije najavljen je za 2021.

Ostali čitaju

Najbolje muzičke aplikacije i playliste za duga putovanja

Muzika je postala sastavni dio života skoro svakog od...

Kvalitetni kupaonski radijatori i gdje ih pronaći

Uvijek se velika dilema vodi kada se postavlja cijeli...

Ovo su Netflix serije sa najviše intimnih scena: Neke hvale, neke baš i ne

Netflix je pun serija sa provokativnim, intimnim scenama, a...

EXIT osvaja Amesterdam Dance Event uz Bonobo i spektakl na 50 metara iznad Amsterdama!

EXIT festival obilježit će predstojeći Amsterdam Dance Event partyjem...

Telemach BH podržava mlade uspješne informatičare i njihovu školu

Poslovnicu Telemach BH u Vogošći posjetili su direktor OŠ...