Skip to main content

Kako stvari stoje muzički festivali žele da se vrate, te sve više i više organizacija objavljuje datume festivala koji će se održati ove godine.

Upravo je muzički festival Bonnaroo prije par dana objavio raspored nastupa koji će se održati od 2. do 5. septembra ove godine. Velika imena koja će se pojaviti na festivalu su: Foo Fighters i Megan Thee Stallion u petak. Zatim Lizo i Tame Impala nastupaju u subotu, dok Tyler The Creator i Lana Del Rey nastupaju u nedjelju.

Otvaranje će se održati u četvrtak, te će ovogodišnji Bonnaroo festival otvoriti Grand Ole Opry i Nuby Garcia.

Naravno sve će biti organizovano u skladu sa pravilima i zakonima kako bi se maksimalno poštovale mjere koje su na snazi. Svi koji su zaduženi za organizaciju će kroz cijelu godinu biti u kontaktu sa lokalnim zdravstvenim osobljem kako bi kreirali savršen svoj sigurnosti i zabave za sve gledaoce.

bonnaroo

Bonnaroo je jedna od najvećih festivala koji je objavio punu listu umjetnika koji nastupaju. Mnogi veliki festivali kao što su Lollapalooza se i dalje dvoume da li da započnu sa organizacjiom ili ne dok se za Coachella – u govori da će i ove godine biti u potpunosti otkazana.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

  Coldplay najavili objavu novog albuma