Skip to main content

Tri romantične komedije 2021. godine nas očekuju sa prikazivanjem

S obzirom na situaciju s globalnom pandemijom korona virusa, mnoge su premijere otkazane u 2020., ali nam zato stižu u ovoj godini.

Tri romantične komedije kojima se baš veselimo

Marry Me

Jennifer Lopez i Owen Wilson dolaze zajedno u kompletu u novom romantičnom filmu “Marry Me”. Iako je film trebao započeti s prikazivanjem prošlog Valentinova, promocija je prebačena za maj 2021. Ova američka komedija pod palicom redateljice Kat Coiro donosi nam ljubavnu priču dvoje stranaca. Nakon što je saznala da njezin partner s pozornice (Maluma) ima aferu iza leđa, senzacionalna latino pop zvijezda (Jennifer Lopez) odlučuje se udati za neznanca (Owen Wilson) koji drži znak “Udaj se za mene” na njezinom koncertu uživo.

The Making of

Zvjezdanu glumačku ekipu romantične komedije “The Making Of “ broje Richard Gere, Diane Keaton, Blake Lively i Lin-Manuel Miranda, a centar radnje čini bračni par koji snima film o svom braku. Stvari se kompliciraju činjenicom kako se wanna be filmaši nadaju da će spasiti svoj propali brak revidiranjem najboljih dijelova svoje ljubavne priče kroz film. Datum izlaska filma još uvijek nije poznat.

  Proslava 20. godišnjice Exit Festivala može da počne! Nastupe potvrdili velika imena muzičke scene

Lockdown

O filmu “Lockdown” se još uvijek ne zna mnogo pa niti datum izlaska. Ali što se romantične priče tiče tema je aktualna pandemija uslijed koje par koristi pandemiju kako bi organizirao veliku pljačku nakita. No, najbolji dio je definitivno glumačka postava, koja uključuje kao što su Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Mindy Kaling i Ben Stiller.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.