Tri romantične komedije 2021. koje se očekuju

Tri romantične komedije 2021. godine nas očekuju sa prikazivanjem

S obzirom na situaciju s globalnom pandemijom korona virusa, mnoge su premijere otkazane u 2020., ali nam zato stižu u ovoj godini.

Tri romantične komedije kojima se baš veselimo

Marry Me

Jennifer Lopez i Owen Wilson dolaze zajedno u kompletu u novom romantičnom filmu “Marry Me”. Iako je film trebao započeti s prikazivanjem prošlog Valentinova, promocija je prebačena za maj 2021. Ova američka komedija pod palicom redateljice Kat Coiro donosi nam ljubavnu priču dvoje stranaca. Nakon što je saznala da njezin partner s pozornice (Maluma) ima aferu iza leđa, senzacionalna latino pop zvijezda (Jennifer Lopez) odlučuje se udati za neznanca (Owen Wilson) koji drži znak “Udaj se za mene” na njezinom koncertu uživo.

The Making of

Zvjezdanu glumačku ekipu romantične komedije “The Making Of “ broje Richard Gere, Diane Keaton, Blake Lively i Lin-Manuel Miranda, a centar radnje čini bračni par koji snima film o svom braku. Stvari se kompliciraju činjenicom kako se wanna be filmaši nadaju da će spasiti svoj propali brak revidiranjem najboljih dijelova svoje ljubavne priče kroz film. Datum izlaska filma još uvijek nije poznat.

Lockdown

O filmu “Lockdown” se još uvijek ne zna mnogo pa niti datum izlaska. Ali što se romantične priče tiče tema je aktualna pandemija uslijed koje par koristi pandemiju kako bi organizirao veliku pljačku nakita. No, najbolji dio je definitivno glumačka postava, koja uključuje kao što su Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Mindy Kaling i Ben Stiller.

Ostali čitaju

Najbolje muzičke aplikacije i playliste za duga putovanja

Muzika je postala sastavni dio života skoro svakog od...

Kvalitetni kupaonski radijatori i gdje ih pronaći

Uvijek se velika dilema vodi kada se postavlja cijeli...

Izašao je novi album Bajage i Instruktora “Ovaj svijet se mijenja”

Svoj 13. album po redu objavili su Bajaga i...

Ubici Johna Lennona 11. put odbijen zahtjev da izađe iz zatvora

Marku Davidu Chapmanu, ubici legendarnog muzičara Johna Lennona, 11....

Kylie Minogue objavila novi album ”Disco”

Muzička zvijezda Australije Kylie Minogue izbacila je novi album...