Premium verzije Upstore i Daofile cloud hosting usluge

Daofile cloud hosting je tip web hostinga koji uz pomoć velikog broja servera kreira savršen prostor za pohranu vaših podataka koji je pouzdan i ima dosta prostora. Prednost cloud hostinga jeste što ne koristi jedan server, nego koristi više servera na kojima su pohranjeni vaši podatci. Dakle ovo vam daje sigurnost da ako se jedan server ugasi drugi odma uzima njegovo mjesto i vaši podatci su i dalje sigurni. Cloud hosting je relativno neograničen i ako vi konstantno nadoplaćujete kompanije će uvijek kreirati nove servere kako bi pohranjivali vaše podatke, dok kod web hostinga imate jedan server sa ograničenim prostorom.

Glavna prednost cloud hostinga u odnosu na web hosting jeste to da dobijate veću stabilnost, izolaciju vaših resursa i IP adresu koja je posvećena samo vama.

Mi vam nudimo dvije verzije cloud hosting servisa koji su se kroz godine pokazali izvrsnim

Upstore cloud hosting usluga

Upstore je cloud usluga koja je kreirana u 2012 godini i nudi vam mogućnost da objavljujete i dijelite vaše dokumente. Pokazao se najbolji kada je riječ o slanju dokumenata  prijateljima, porodici i kolegama.

Ono po čemu je Upstore prepoznatljiv jeste to da nudi objavljivanje i slanje dokumenata koji imaju ogromnu veličinu bez ikakavih problema. Upstore vam garantuje da ćete moći poslati bilo koji dokument bez ikakvih smetnji i problema. Vaši dokument će stići u jednom komadu i nećete ih morati podijeliti u više dijelova kako bi smanjili veličinu dokumenta.

Upstore ima svoj premium paket koji uklanja par ograničenja koje besplatni korisnici imaju, a to su:

 • Captcha
 • Potrebu da ćekaju svoj red na skidanje dokumenata
 • Malu brzinu skidanja dokumenata
 • Mogućnost skidanja samo jednog dokumenta
 • Ograničen prostor pohrane dokumenata

Upstore premium ne stavlja ograničenje na to koju vrstu dokumenta možete poslati, jedina stvar koje se morate pridržavati jeste to da svi dokumenti koje šaljete putem Upstore usluge moraju biti u saglasnosti sa zakonima EU i USA. Na ovaj način je Upstore uspio da zabrani slanje neprimjerenog i zlonamjerog sadržaja.

Pored velike brzine koju nudi Upstore također nudi i mogućnost povratka vaših dokumenata. Dakle nema više brige da li je vaš dokument izbrizan jer Upstore sve dokumente pohranjuje i skladišti ih na zasebne servere kako bi objezbedio dodatnu sigurnost vaših dokumenata.

Dakle premium korisnici u odnosu na besplate će imati mnogo bolje iskustvo kada je riječ o slanju i primanju dokumenata putem ove platforme.

premium verzije upstore i daofile cloud hosting usluge
Premium verzije Upstore i Daofile cloud hosting usluge

DaoFile Premium cloud hosting usluge

Činjenica je da skoro svi cloud servisi nude slične usluge, međutim uvijek se nađe par razlika koje ih dijele. Dakle DaoFile je cloud aplikacija koja nudi mogućnost prebacivanja dokumenata od jednog korisnika do drugog. Vremenom DaoFile Premium stiče reputaciju jednostavnog, brzog i i efikasnost cloud servisa koji ima mogućnost da šalje velike dokumente jednoj ili više osoba putem e – maila.

Glavna prednost DaoFile sistema u odnosu na slične servise jeste ta što korisnici da bi koristili DaoFile ne moraju kreirati korisnički račun. Dakle osoba koja šalje dokument pute DaoFile usluge ne mora imati račun, a ni osoba koja prima ne mora imati račun. Što omogućava korisnicima da kompletan proces slanja i primanja dokumenata obave bez kreiranja korisničkog računa.

Međutim ako želite iskoristi punu uslugu koju nudi DaoFile Premium morate ju platiti. Naravno premium opcija je najbolja ali je zato i najskuplja. Međutim za osobe koje su u poslu konstantnog slanja dokumenata putem interneta bi sigurno trebale razmisliti o uzimanju premium opcije na DaoFile – u. Dakle DaoFile premium verzija vam nudi:

 • Veća brzina skidanja dokumenata
 • Nema reklama
 • Neograničen broj paralelnih skidanja dokumenata
 • Nema potrebe za captcha verifikacijom
 • Neograničen prostor
 • Neograničena veličina dokumenta koju šaljete

Kao što možemo vidjeti i Upstore i DaoFile nude i besplatne i premium verzije svojih usluga. Te preporučujemo da osobe koje ne dijele puno dokumente ili ih isključivo razmjenjuju sa svojom porodicom i prijateljima da koriste besplatnu verziju ove vrste usluge. Međutim za ljude koji svakodnevno koriste ovaj vid usluge bilo bi pametno da plate i ulože novac u kvalitetan servis kako bi svoje iskustvo slanja i primanja dokumenata uveliko olakšali i poboljšali.

Ostali čitaju

Mostar Summer Fest

Ako ti treba dobra zabava onda je Mostar Summer...

Testovi ličnosti – pozitivne i negativne stvari

Testovi osobnosti neki su od najčešće korištenih testova poslodavaca....

Mahmut Orhan i Shouse su nova imena Sea Dance festivala

Mahmut Orhan, turski house producent i DJ čiji su...

Počinje treći ciklus „Ženske Mentorske Mreže“

Prilika edukaciju i networking za 50 mladih žena iz...