Pogledajte nova izdanja: Dva singla Imagine Dragons, novi album Kings of Leon i Zare Larrson

Donosimo vam najnovije spotove i pjesme sa svjetske muzičke scene

Popularna grupa Imagine Dragons nakon dvije godine pauze ponovo se vraća na scenu, s dva nova singla „Follow You“ i „Cutthroat“. Iako bend nije objavio tačan datum novog albuma, pjevač Dan Reynolds na Twitteru je potvrdio da će se oba singla naći na novom albumu. Također je dodao da se nada pozitivnim reakcijama i poručuje kako Imagine Dragons na ovom albumu radi već tri godine.

Kako tvrdi Reynolds „pjesme su emotivne govore o ljubavi, bolu i realnosti života“.

Novi album grupe Kings of Leon

Grupa Kings of Leon nakon mukotrpnog rada napokon je objavila svoj novi album „When You See Yourself“. Album je napravljen za istinske fanove ove grupe, a dokaz tome je činjenica da je ovaj album objavljen kao NTF (nezamjenjivi token). Što podrazumijeva da je u pitanju proizvod koji omogućava fanovima da otključaju posebne pogodnosti kada je riječ o kolekcionarskim proizvodima.

Album je dobro prošao kod kritičara, te se grupa nada da će i fanovi prepoznati trudi i rad koji su uložili u novi album.

Zara Larsson objavila album „Poster Girl“

Švedska pop zvijezda Zara Larsson nakon četiri godine objavila je novi album pod nazivom „Poster Girl“. Zara se nada da će ovaj album nastaviti uspjeh koji je ostvario album „So Good“, te je Zara poručila da je album pun ljubavi i da je ljubav generalna tematika albuma.

James Newman prezentovao pjesmu s kojom će nastupati na Euroviziji 2021

Na Euroviziji 2021 Ujedinjeno Kraljevstvo predstavljat će James Newman s pjesmom „Embers“. James je dobio drugu priliku da nastupa za svoju zemlju, nakon što je prošle godine prijavio se da predstavlja UK s pjesmom „My Last Breath“. Međutim zbog Covid – a 19 Eurovizija je otkazana i James je morao da čeka narednu godinu.

Ipak strpljene se isplatilo pjesma „Embers“ je dostupna za slušanje i nadamo se da će James na Euroviziji odraditi odličan posao.

Ostali čitaju

Preminuo Asim Horozić – Istaknuti bosanskohercegovački kompozitor

Istaknuti bosanskohercegovački kompozitor Asim Horozić preminuo je jutros u...

podrška mladima u ključnom razdoblju njihovog života

U društvu 25 sjajnih mladih ljudi, entuzijastičnih učenika i...

Posao Tuzla, pogledajte najnovije konkurse za posao

Najnoviji konkursi za posao Tuzla U potrazi ste za novim...

Zarada novca na 7 načina od online poslova do zanata

Postoji mnogo načina da se ostvari zarada novca. Od pokretanja...

Dodirnite Srca i Učvrstite Brend

Radio reklame, iako nevidljive, imaju neuporedivu moć da dosegnu...