back to top

Michael B. Jordan zvijezda novog akcionog trilera „Without Remorse“

Michael B. Jordan „opasniji i efektivniji nego ikada“ glumi Navy SEAL vojnika u novom akcionom trileru „Without Remorse“.

Film režiran od strane Stefano Sollima baziran je na romanu Tom Clancy 1993. Godine. Naime u ovom romanu elitni vojnik Navy SEAL – a Sr. Chief Jonh Kelly nakon što sazna da su mu ruski vojnici zarobili porodicu kako bi od njega dobili klasifikovane informacije, odluči na borbu i planira da uradi sve što je u njegovoj moći kako bi spasio svoju porodicu.

Međutim za vrijeme svoje borbe protiv ruskih operativaca otkrije ogromnu zavjeru internacionalnih proporcija, koja ako bi se izvršila dovela bi SAD i Rusiju u rat svjetskih proporcija.

Kao što smo spomenuli film je postavljen u svijetu Clancy, romana i predstavlja eksplozivnu priču o tome kako je nastao John Clark. U traileru možemo još vidjeti Jodie Turner – Smith koji glumi pomoćnika Jordan – u i Jamier Bell – a koji glumi CIA agenta iz sjene. Pored ovih glumaca, ostalu postavu kompletiraju Lauren London, Brett Gelman, Jacob Scipio, Jack Kesy, Colman Domingo, Todd Lassance, Cam Gigandet, Luke Mitchell i Guy Pearce. Film je premijerno trebao biti prikazan od strane Paramount – a 18. septembra 2020. godine, a kasnije 2. oktobra 2020. godine. Međutim zbog trenutne epidemiološke situacije u svijetu film će se premijerno prikazati na Amazon Prime Video platformi 30. aprila ove godine.

michael b. jordan

Ostali čitaju

Program regionalnih grantova – novi pristup Telemach fondacije za podršku lokalnim zajednicama

50.000 KM za edukacijske i projekte zaštite i unapređenja...

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

Agent Za Uvoz Robe Iz Kine

Svi su vec upoznati sa time da je kineska...

dm iz predostrožnosti povlači proizvod „dmBio bademi začinjeni japanskim tamari umakom od soje, 50 g“

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz...

Radio Reklame – Zvuk Vašeg Brendinga

Produkcija radio reklame je umetnost kombinovanja zvuka, glasa i...