EON/ Da li ste spremni za još brži, bolji i moćniji internet?

Povećali smo download i upload u EON i EON DUO paketima do 400 Mbps!

Od danas korisnici EON i EON DUO paketa, kao i korisnici Duo i Trio Grande paketa mogu da uživaju u novim, povećanim brzinama interneta!

Brzine se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 100 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 200, a u EON Premium paketu sa 300 na 400 megabita po sekundi!

Također, korisnici koji zaključe ugovor za neki od EON paketa mogu da iskoriste fenomenalnu akciju, prvih 6 mjeseci po 1 KM za EON pakete koji sadrže televiziju, internet i fiksnu telefoniju, zatim 4 mjeseca po 1 KM za uslugu televizije i interneta u EON Duo paketima ili 3 mjeseca po 1 KM u EON TV paketima.

Ukoliko izaberete EON Full paket sa internetom, televizijom i telefonijom, gledat ćete najatraktivnije HBO Premium sadržaje 12 mjeseci promotivno na kanalima HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, HBO OD, HBO GO, Cinemax HD i Cinemax 2 HD.

Zašto da izaberete EON paket?

Zato što možete da surfate najbržim internetom već od 150 Mbps u početnim paketima i 400 Mbps u Premium paketu. Samo u okviru Telemach ponude možete da gledate najkvalitetniji TV sadržaj na kanalima Nova BH, N1, Nova Sport, Sport Klub, Pikaboo, IDJ TV i mnogim drugim. Zato što EON svaki TV pretvara u Smart TV i daje super funkcionalnosti – personalizovani sadržaj, EON Kids profil, naprednu funkciju vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova uz sliku i zvuk najvišeg kvaliteta, mogućnost gledanja YouTube-a preko TV-a, igranje igrica i ostalo.

Pored toga, uz EON aplikaciju možete da gledate sadržaj na bilo kojem mobilnom uređaju, tabletu, računaru ili SMART TV-u. Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i doživite iskustvo vrhunskih inovativnih usluga televizije, interneta i telefonije uz EON pakete!

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Ostali čitaju

Akta.ba proslavila poslovno punoljetstvo najboljom društveno-odgovornom proslavom

Akta.ba, vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini, proslavio...

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

dm kampanja {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. – poziv za prijavu projekata

Od danas do 4. jula 2023. do 16 sati...

Prilika za mlade talente da dobiju posao u BBI banci

Bosna Bank International objavila je poziv za mlade talente,...

Oslobodite svoju strast za klađenjem s raznolikim inovacijama u ponudi online kladionica

U današnjem digitalnom dobu, online kladionice donose nevjerojatne inovacije...