Drake objavio 3 nove pjesme u sklopu Scary Hours 2 EP

Drake je u isčekivanju novog albuma Cerfified Lover Boy odlučio da objavi tri nove pjesme, a gosti su mu bili Rick Ross i Lil Baby

Drake je objavio Scary Hours 2 EP kako je i obećao, te se on sastoji od tri nove pjesme, a to su: “What’s Next”, “Wants and Needs” i “Lemon Pepper Freestyle”. Na pjesmi „Wants and Needs“ pojavljuje se Lil Baby, dok na pjesmi „Lemon Pepper Freestyle“ možemo čuti glas Rick Ross – a.

Za prvu pjesma na ovom EP – u pod nazivom “What’s Next” snimljen je i spot, te prema svemu sudeći zvuči  kao još jedan hit popularnog Drake – a. Spot za ovu pjesmu radio je Theo Skudra tako da nije ni čudno zašto je ovaj spot vizuelno dobar, Theo je stručnjak za spotove i iza sebe ima mnogo kvalitetnih projekata.

Novi album koji smo spomenuli „Certified Lover Boy“ očekuje se nekada u toku godine. Drake je sinoć dao intervju za OVO Sound, te je rekao: „Ne znam tačan datum objave albuma, ali prema svemu sudeći produkcija je pri kraju i album dolazi uskoro“.

Naime album je trebao da bude objavljen u januaru 2021. godine, ali zbog povrede koljena koju je Drake zadobio, snimanje spotova se moralo odgoditi, a samim tim i objava albuma. Također za sve one koji vole Drake – ovu muziku novi EP prati prvi Scary Hours EP koji je objavljen 2018. godine i na kojem su bile pjesme “God’s Plan” and “Diplomatic Immunity“. Ako sve bude kao i na ovom EP – u ovo ljeto ćemo slušati Certified Lover Boy na repeat – u, prenosi tntportal.ba.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Ostali čitaju

Akta.ba proslavila poslovno punoljetstvo najboljom društveno-odgovornom proslavom

Akta.ba, vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini, proslavio...

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

dm kampanja {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. – poziv za prijavu projekata

Od danas do 4. jula 2023. do 16 sati...

Prilika za mlade talente da dobiju posao u BBI banci

Bosna Bank International objavila je poziv za mlade talente,...

Oslobodite svoju strast za klađenjem s raznolikim inovacijama u ponudi online kladionica

U današnjem digitalnom dobu, online kladionice donose nevjerojatne inovacije...