back to top

Drake objavio 3 nove pjesme u sklopu Scary Hours 2 EP

Drake je u isčekivanju novog albuma Cerfified Lover Boy odlučio da objavi tri nove pjesme, a gosti su mu bili Rick Ross i Lil Baby

Drake je objavio Scary Hours 2 EP kako je i obećao, te se on sastoji od tri nove pjesme, a to su: “What’s Next”, “Wants and Needs” i “Lemon Pepper Freestyle”. Na pjesmi „Wants and Needs“ pojavljuje se Lil Baby, dok na pjesmi „Lemon Pepper Freestyle“ možemo čuti glas Rick Ross – a.

Za prvu pjesma na ovom EP – u pod nazivom “What’s Next” snimljen je i spot, te prema svemu sudeći zvuči  kao još jedan hit popularnog Drake – a. Spot za ovu pjesmu radio je Theo Skudra tako da nije ni čudno zašto je ovaj spot vizuelno dobar, Theo je stručnjak za spotove i iza sebe ima mnogo kvalitetnih projekata.

Novi album koji smo spomenuli „Certified Lover Boy“ očekuje se nekada u toku godine. Drake je sinoć dao intervju za OVO Sound, te je rekao: „Ne znam tačan datum objave albuma, ali prema svemu sudeći produkcija je pri kraju i album dolazi uskoro“.

Naime album je trebao da bude objavljen u januaru 2021. godine, ali zbog povrede koljena koju je Drake zadobio, snimanje spotova se moralo odgoditi, a samim tim i objava albuma. Također za sve one koji vole Drake – ovu muziku novi EP prati prvi Scary Hours EP koji je objavljen 2018. godine i na kojem su bile pjesme “God’s Plan” and “Diplomatic Immunity“. Ako sve bude kao i na ovom EP – u ovo ljeto ćemo slušati Certified Lover Boy na repeat – u, prenosi tntportal.ba.

Ostali čitaju

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

Program regionalnih grantova – novi pristup Telemach fondacije za podršku lokalnim zajednicama

50.000 KM za edukacijske i projekte zaštite i unapređenja...

dm iz predostrožnosti povlači proizvod „dmBio bademi začinjeni japanskim tamari umakom od soje, 50 g“

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz...

Agent Za Uvoz Robe Iz Kine

Svi su vec upoznati sa time da je kineska...

Radio Reklame – Zvuk Vašeg Brendinga

Produkcija radio reklame je umetnost kombinovanja zvuka, glasa i...