back to top

Coldplay izbacio novi singl ‘Higher Power’

Britanska rock grupa Coldplay odabrala je vanzemaljski način da obilježi objavljivanje najnovijeg singla “Higher Power” emitiranjem pjesme – u svemir.

Grupa poznata po pjesmama “Paradise” i “Viva la Vida” povezala se s Međunarodnom svemirskom stanicom (ISS) kako bi u četvrtak navečer razgovarala s europskim astronautom Thomasom Pesquetom o životu u svemiru.

higher power
Higher Power

Tom su prilikom s Pesquetom podijeliti i snimljenu izvedbu nove pjesme uz pomoć šarenih vanzemaljskih holograma koji su ‘plesali’ u ritmu, a francuski astronaut pustio je da pjesma svira na ISS-u.

“U ovom trenutku ne možemo svirati ni za koga na Zemlji pa smo pomislili da je izvedemo za tebe”, kazao je pjevač Chris Martin Pesquetu u razgovoru čija je snimka objavljena u petak. Uskoro je slušajte i na talasima TNT Radija.

“To je kao koncert za jednu osobu.”

Još uvijek nema detalja o novom albumu benda, ali su nagovijestili novi projekat naziva Alien Radio. Svakako očekujemo više informacija uskoro o tome.

Coldplay će singl uživo predstaviti na American Idol ovog vikenda, a otvorit će i dodjelu BRIT nagrada, koje će se održati 11. maja.

Ostali čitaju

Agent Za Uvoz Robe Iz Kine

Svi su vec upoznati sa time da je kineska...

dm iz predostrožnosti povlači proizvod „dmBio bademi začinjeni japanskim tamari umakom od soje, 50 g“

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz...

Radio Reklame – Zvuk Vašeg Brendinga

Produkcija radio reklame je umetnost kombinovanja zvuka, glasa i...

Počela je nova vikend akcija u Bingo trgovinama

Nova vikend akcija je počela, a posebna sniženja i...