Billie Eilish objavila novi singl ‘NDA’, sama režirala i spot!

Pjevačica Billie Eilish objavila novi singl u samostalnoj režiji za novi singl ‘NDA’, a vizualni prikaz nove pjesme s nadolazećeg albuma ‘Happier Than Ever’ snimljen je u – kontinuitetu

“Ovo je jedan od mojih najdražih videozapisa koji sam režirala. Presretna sam da je “NDA” ugledao svjetlo dana. Cijelu tu pjesmu doslovno smo napravili za dan ili dva. Bilo je jako zabavno i ispunjavajuće iskustvo”, otkrila je mlada pjevačica Billie Eilish medijima.

Dugoočekivani drugi album jedne od trenutno najpopularnijih pjevačica na svijetu ‘Happier Than Ever’ trebao bi se objaviti 30. jula. S njega su njezini obožavatelji i javnost imali do sada priliku poslušati nekoliko pjesama koje će se na njemu naći; ‘my future’, ‘Therefore I Am’, ‘Your Power’ te nedavno otkrivenu ‘Lost Cause’, čiji je spot, također, režirala sama Billie.

NDA donosi mračniji zvuk nego na svim drugim pjesmama

Njezin novi singl ‘NDA’ donosi mračniji zvuk u odnosu na spomenute pjesme, no već ima svoje brojne poklonike.

Inače, Billie Eilish jedna je od najuspješnijih muzičarki Z generacije, koja je debitantskim singlom ‘ocean eyes’ u kratkom vremenu osvojila svijet. Prvi studijski album ‘When we all fall asleep, where do we go?’ koji su stvorili ona i njezin brat Finneas, pobrao je na Grammyju 2020. priznanja u svim ključnim kategorijama. Billie je tako ispisala historiju kao najmlađa muzičarka kojoj je to uspjelo.

Svestrana je 19-godišnjakinja i ove godine policu ukrasila novim Grammy priznanja, a uz najavu novog albuma, 2021. je već obilježila dokumentarnim filmom ‘The World’s A Little Blurry’, objavom knjige ‘Billie Eilish’ obogaćene stotinama do sad neviđenih fotografija.

Ostali čitaju

Preminuo Asim Horozić – Istaknuti bosanskohercegovački kompozitor

Istaknuti bosanskohercegovački kompozitor Asim Horozić preminuo je jutros u...

podrška mladima u ključnom razdoblju njihovog života

U društvu 25 sjajnih mladih ljudi, entuzijastičnih učenika i...

Posao Tuzla, pogledajte najnovije konkurse za posao

Najnoviji konkursi za posao Tuzla U potrazi ste za novim...

Zarada novca na 7 načina od online poslova do zanata

Postoji mnogo načina da se ostvari zarada novca. Od pokretanja...

Dodirnite Srca i Učvrstite Brend

Radio reklame, iako nevidljive, imaju neuporedivu moć da dosegnu...