back to top

Billie Eilish objavila novi singl ‘NDA’, sama režirala i spot!

Pjevačica Billie Eilish objavila novi singl u samostalnoj režiji za novi singl ‘NDA’, a vizualni prikaz nove pjesme s nadolazećeg albuma ‘Happier Than Ever’ snimljen je u – kontinuitetu

“Ovo je jedan od mojih najdražih videozapisa koji sam režirala. Presretna sam da je “NDA” ugledao svjetlo dana. Cijelu tu pjesmu doslovno smo napravili za dan ili dva. Bilo je jako zabavno i ispunjavajuće iskustvo”, otkrila je mlada pjevačica Billie Eilish medijima.

Dugoočekivani drugi album jedne od trenutno najpopularnijih pjevačica na svijetu ‘Happier Than Ever’ trebao bi se objaviti 30. jula. S njega su njezini obožavatelji i javnost imali do sada priliku poslušati nekoliko pjesama koje će se na njemu naći; ‘my future’, ‘Therefore I Am’, ‘Your Power’ te nedavno otkrivenu ‘Lost Cause’, čiji je spot, također, režirala sama Billie.

NDA donosi mračniji zvuk nego na svim drugim pjesmama

Njezin novi singl ‘NDA’ donosi mračniji zvuk u odnosu na spomenute pjesme, no već ima svoje brojne poklonike.

Inače, Billie Eilish jedna je od najuspješnijih muzičarki Z generacije, koja je debitantskim singlom ‘ocean eyes’ u kratkom vremenu osvojila svijet. Prvi studijski album ‘When we all fall asleep, where do we go?’ koji su stvorili ona i njezin brat Finneas, pobrao je na Grammyju 2020. priznanja u svim ključnim kategorijama. Billie je tako ispisala historiju kao najmlađa muzičarka kojoj je to uspjelo.

Svestrana je 19-godišnjakinja i ove godine policu ukrasila novim Grammy priznanja, a uz najavu novog albuma, 2021. je već obilježila dokumentarnim filmom ‘The World’s A Little Blurry’, objavom knjige ‘Billie Eilish’ obogaćene stotinama do sad neviđenih fotografija.

Ostali čitaju

Vikend akcija u Bingu, čekaju vas odlične cijene

Vikend akcija u Bingu Od četvrtka pa sve do nedjelje...

Male biznis ideje za 2023. Od organizovanja putovanja do kafe za ponijeti

Poslovne ideje za 2023. gdje možete postati sam svoj...

Znate li da se dioptrija plus može značajno smanjiti? Pogledajte kako

Jedna od najčešćih šala koju deca upotrebljavaju kada se...

Ogromno interesovanje izvođača i autora iz BiH za regionalni festival “Biser Jadrana”

Regionalni muzički festival „Biser Jadrana 2024“ objavio je konkurs...

Kako zaraditi novac online 2023.

U današnjem digitalnom dobu mogućnosti internetske zarade brojnije su...