back to top

Metallica najavila posebno reizdanje kultnog albuma “The Black Album”

Metallica je najavila reizdanje ‘Black‘ albuma koji će biti totalno drugačiji

Metallica je najavila izlazak dva posebna izdanja. Prvo je reizdanje njihovog kultnog albuma “The Black Album” iz 1991. godine, a drugo je album s obradama njihovih pjesama “The Metallica Blacklist” na kojem će sudjelovati brojni poznati muzičari.

“The Black Album” na kojem se nalaze kultne pjesme poput “Enter Sandman”, “Nothing Else Matters” i “The Unforgiven” bit će remasteriran i svjetlo dana će ugledati 10. septembra, a osim standardnog CD izdanja bit će tiskan i na dvostrukom vinylu te trostrukom, proširenom CD izdanju.

Na “The Metallica Blacklist” albumu sudjelovat će više od pedeset muzičara koji će interpretirati pjesme s “The Black Album”, a cjelokupna zarada od prodaje bit će donirana Metallicinoj humanitarnog zakladi ”All Within My Hands Foundation” i u dobrotvorne svrhe po izboru izvođača. Album “The Metallica Blacklist” digitalno će biti objavljen 9. septembra, a u fizičku prodaju stiže 1. oktobra.

Među muzičarima koji će sudjelovati na albumu su: Dave Gahan (Depeche Mode), Ghost, St. Vincent, Royal Blood, Portugal The Man, Weezer, Biffy Clyro i drugi, a izdanje je jučer najavljeno obradom pjesme “Nothing Else Matters” u izvedbi Miley Cyrus, Roberta Trujilla, Eltona Johna, Chada Smitha (Red Hot Chili Peppers) i violončelista Yo-Yo Ma.

Ostali čitaju

dm iz predostrožnosti povlači proizvod „dmBio bademi začinjeni japanskim tamari umakom od soje, 50 g“

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz...

Radio Reklame – Zvuk Vašeg Brendinga

Produkcija radio reklame je umetnost kombinovanja zvuka, glasa i...

Počela je nova vikend akcija u Bingo trgovinama

Nova vikend akcija je počela, a posebna sniženja i...

(FOTO) dm dialogicum Sarajevo / Za kraj godine dm u znaku dijaloga

Na novogodišnjem druženju s medijima, održanom 22.12.2022,  kompanija dm...