back to top

Top 5 najboljih igrica za djevojčice

Igranje igrica često usko povezujemo s muškom populacijom, ali to nije uvijek tako, pogotovo kada je riječ o djeci.

Nebitno o spolu, djeca jednostavno vole igrati igrice. Upravo zato postoji velik broj različitih tema u njima, a možemo jasno razlikovati i igrice za djevojčice te igrice za dječake.

Igrice za djevojčice najčešće su bajkovite i šarene, a izabrali smo top 5 najboljih igrica na različitim platformama u kojima će sasvim sigurno uživati one najmlađe igračice.

My Little Pony: Magic Princess

My Little Pony: Magic Princess je mobilna igrica koja se bazira na vrlo popularnom istoimenom crtiću u kojem uživaju pretežito djevojčice.

Prvobitno je ova igrica pružala mogućnost gradnje i vođenja bajkovitog grada pod imenom Ponyville, a svatko je mogao odabrati svog najdražeg lika iz crtića kako bi upravljao njime.

Od svog početka, igrica je jako napredovala te je uvela nove zabavne mogućnosti kao i mnoštvo novih zabavnih likova i manjih igrica unutar same igre.

Disneyland Adventures

Disneyland Adventures je savršena igrica za djevojčice koje uživaju u Disneyevim filmovima i crtićima, a jednog dana bi voljele posjetiti i sam Disneyland.

Igrica se bazira upravo na posjeti tom tematskom parku, samo je riječ o digitalnom obliku.

Možete šetati parkom i upoznavati razne likove iz najdražih crtića te ih tražiti na mnogim zabavnim i bajkovitim lokacijama, baš kao i u stvarnosti.

Celeste

Celeste je jedna retro igrica kakve smo mogli susresti na nekim od starijih igraćih konzola.

Ona je prilagođena za mnoge današnje konzole te računala, a glavni lik igrice je djevojka po imenu Madeline. Ona se pokušava popeti na planinu po kojoj igrica i nosi ime – Celeste.

Naravno, prilikom penjanja nailazi na razne prepreke i one joj uvelike otežavaju njezinu avanturu. Cilj igre je doći do tako željenog vrha planine i svladati sve od spomenutih prepreka na putu.

We Sing Pop

We Sing Pop je jedna jako zabavna igra koja je primarno osmišljena kao izvor zabave na pidžama zabavama i rođendanima.

Naravno, riječ je o karaoke igrici s bogatom bazom pjesama i videima visoke rezolucije koji će svaku djevojčicu pretvoriti u zvijezdu, barem na trenutak.

U ovoj igrici može se jednostavno uživati u pjevanju, a postoji i sedam različitih opcija u kojima se pjevačica može natjecati protiv druge pjevačice.

Također, više osoba može zajedno pjevati jednu pjesmu, a We Sing Pop garantira odličnu zabavu u kojoj god prigodi se odlučili zaigrati.

My Little Riding Champion

My Little Riding Champion je igrica koja će djevojčicama ostvariti svaku fantaziju u kojoj posjeduju i jašu konja.

U ovoj igrici one mogu podešavati izgled lika s kojim će igrati, kao i vrstu te izgled konja kojeg žele posjedovati, barem na ovaj virtualni način. U igrici postoji jedan snažan naglasak na zbližavanje igračice s konjem i cilj je da se o njemu razmišlja kao o prijatelju, a ne kao o nekakvom objektu.

Sasvim sigurno najviše zabave pruža opcija igranja u jednom velikom otvorenom svijetu koji se može istraživati jašući konja. Isto tako, može se sudjelovati u različitim natjecanjima i osvajati zabavne nagrade.

Ostali čitaju

ZLATNI BAM 2022 dobila NLB Banka Sarajevo

Priznanje Zlatni BAM se tradicionalno dodjeljuje najuspješnijim bankama u...

Talijanska techno kraljica Deborah De Luca ovog će maja zavladati i Sea Star festivalom

Deborah De Luca jedna je od najsjajnijih svjetskih DJ-ica....

Novi album Iron Maidena izlazi uskoro, poslušajte novu pjesmu ‘Stratego’

Novi album Iron Maidena izlazi uskoro, već početkom mjeseca...

Kada i kome su sve potrebni kvalitetni ruksaci?

Mnogi se sećaju vremena kada rančevi i ruksaci nisu...

UNITED GRUPA KOJA JE VLASNIK TELEMACHA BH SVE SNAŽNIJA, IMA POSLOVNU DOBIT OD MILIJARDU EURA GODIŠNJE

Najveća telekomunikacijska i medijska kompanija u Jugoistočnoj Evropi United...