Wonder Woman 1984 i Monster Hunter za kraj ove godine

Wonder Woman 1984 je već odavno zakazan za decembar 2020. godine

Warner Bros očekivao da neće imati preveliku konkurenciju u jednom od najboljih perioda u godini kada je riječ o filmskoj industriji, piše tntradio.

Međutim Sony je donio iznenadnu i hrabru odluku te se postavio kao konkurencija Warner Brosu. Naime film Monster Hunter kojeg je režirao Paul W. S Anerson, a u produkciji je Sonya ekskluzivno će biti prikazan 25. decembra ove godine.

Neočekivan preokret

Monster Hunter je epska fantazija čiji su glavni likovi članovi vojne jedinice koja je iznenadno transportovana u drugu dimenziju, gdje ogromna čudovišta vladaju svijetom. Podatak koji je iznenadio filmsku industriju je taj da je Monster Hunter orginalno dolazio na veliko platno u septembru ove godine, međutim zbog cijele situacije koja je izazvana od strane korona virusa film je pomjeren za april 2021. godine.

wonder woman 1984 i monster hunter za kraj ove godine
ca

Danas saznajemo da se dogodio još jedan preokret i da Monster Hunter želi parirati Wonder Womanu 1984 i želi se takmičiti za prevlast u prazničnoj sezoni.

Filmaši pobijeđuju

Bez obzira koji od ova dva filma uzeo prevlast i pokazao se bolji i zaradio više novca, jedini pravi dobitnici su filmaši. Oni će imati više izbora i više sadržaja da gledaju u ovim teškim vremenima što je ogroman plus. Ključna razlika između ova dva filma je u tome što se Monster Hunter ekskluzivno prikazuje samo u kinima, dok Wonder Woman 1984 dolazi i u kina, kao i ekskluzivno na HBO max, gdje će i ostati čitav mjesec.

Još jedan razlog zašto su ova dva filma toliko historijski značajna za filmsku industriju je u tome što se dešava  po prvi put neviđena borba. Jedan film će biti objavljen ekskluzivno u kinima, dok će drugi pored kina biti dostupan i gledaocima na HBO – u što im daje mogućnost gledanja od kuće.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Ostali čitaju

Akta.ba proslavila poslovno punoljetstvo najboljom društveno-odgovornom proslavom

Akta.ba, vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini, proslavio...

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

dm kampanja {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. – poziv za prijavu projekata

Od danas do 4. jula 2023. do 16 sati...

Prilika za mlade talente da dobiju posao u BBI banci

Bosna Bank International objavila je poziv za mlade talente,...

Oslobodite svoju strast za klađenjem s raznolikim inovacijama u ponudi online kladionica

U današnjem digitalnom dobu, online kladionice donose nevjerojatne inovacije...