Top 5 najboljih igrica za djevojčice

Igranje igrica često usko povezujemo s muškom populacijom, ali to nije uvijek tako, pogotovo kada je riječ o djeci.

Nebitno o spolu, djeca jednostavno vole igrati igrice. Upravo zato postoji velik broj različitih tema u njima, a možemo jasno razlikovati i igrice za djevojčice te igrice za dječake.

Igrice za djevojčice najčešće su bajkovite i šarene, a izabrali smo top 5 najboljih igrica na različitim platformama u kojima će sasvim sigurno uživati one najmlađe igračice.

My Little Pony: Magic Princess

My Little Pony: Magic Princess je mobilna igrica koja se bazira na vrlo popularnom istoimenom crtiću u kojem uživaju pretežito djevojčice.

Prvobitno je ova igrica pružala mogućnost gradnje i vođenja bajkovitog grada pod imenom Ponyville, a svatko je mogao odabrati svog najdražeg lika iz crtića kako bi upravljao njime.

Od svog početka, igrica je jako napredovala te je uvela nove zabavne mogućnosti kao i mnoštvo novih zabavnih likova i manjih igrica unutar same igre.

Disneyland Adventures

Disneyland Adventures je savršena igrica za djevojčice koje uživaju u Disneyevim filmovima i crtićima, a jednog dana bi voljele posjetiti i sam Disneyland.

Igrica se bazira upravo na posjeti tom tematskom parku, samo je riječ o digitalnom obliku.

Možete šetati parkom i upoznavati razne likove iz najdražih crtića te ih tražiti na mnogim zabavnim i bajkovitim lokacijama, baš kao i u stvarnosti.

Celeste

Celeste je jedna retro igrica kakve smo mogli susresti na nekim od starijih igraćih konzola.

Ona je prilagođena za mnoge današnje konzole te računala, a glavni lik igrice je djevojka po imenu Madeline. Ona se pokušava popeti na planinu po kojoj igrica i nosi ime – Celeste.

Naravno, prilikom penjanja nailazi na razne prepreke i one joj uvelike otežavaju njezinu avanturu. Cilj igre je doći do tako željenog vrha planine i svladati sve od spomenutih prepreka na putu.

We Sing Pop

We Sing Pop je jedna jako zabavna igra koja je primarno osmišljena kao izvor zabave na pidžama zabavama i rođendanima.

Naravno, riječ je o karaoke igrici s bogatom bazom pjesama i videima visoke rezolucije koji će svaku djevojčicu pretvoriti u zvijezdu, barem na trenutak.

U ovoj igrici može se jednostavno uživati u pjevanju, a postoji i sedam različitih opcija u kojima se pjevačica može natjecati protiv druge pjevačice.

Također, više osoba može zajedno pjevati jednu pjesmu, a We Sing Pop garantira odličnu zabavu u kojoj god prigodi se odlučili zaigrati.

My Little Riding Champion

My Little Riding Champion je igrica koja će djevojčicama ostvariti svaku fantaziju u kojoj posjeduju i jašu konja.

U ovoj igrici one mogu podešavati izgled lika s kojim će igrati, kao i vrstu te izgled konja kojeg žele posjedovati, barem na ovaj virtualni način. U igrici postoji jedan snažan naglasak na zbližavanje igračice s konjem i cilj je da se o njemu razmišlja kao o prijatelju, a ne kao o nekakvom objektu.

Sasvim sigurno najviše zabave pruža opcija igranja u jednom velikom otvorenom svijetu koji se može istraživati jašući konja. Isto tako, može se sudjelovati u različitim natjecanjima i osvajati zabavne nagrade.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Ostali čitaju

Akta.ba proslavila poslovno punoljetstvo najboljom društveno-odgovornom proslavom

Akta.ba, vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini, proslavio...

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

dm kampanja {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. – poziv za prijavu projekata

Od danas do 4. jula 2023. do 16 sati...

Prilika za mlade talente da dobiju posao u BBI banci

Bosna Bank International objavila je poziv za mlade talente,...

Oslobodite svoju strast za klađenjem s raznolikim inovacijama u ponudi online kladionica

U današnjem digitalnom dobu, online kladionice donose nevjerojatne inovacije...