Sony porekao glasine vezane za glumce u Spider Man 3

Skoro uvijek se postavlja pitanje, šta je bolje za veliki studio kada kruže glasine pred premijeru filma, piše tntradio.ba.

Vječna je dilema da li da se oglase ili ipak da puste fanovima da nagađaju do objave filma. Sony upravo ima ovaj problem.

Spider Man 3 je najavljen za 2021. Godinu i fanovi su odmah počeli sa teorijama. Aktuelna teorija među fanovima je ta da se Toby Meguire i Andrew Garfield vraćaju ponovo u ulogu Spider Man. Ali i kreiraju Spider – Man tim zajedno sa Tom Holandom.

Međutim Sony je odlučio da se oglasi. Nagađanja koja su kreirali fanovi i nisu baš tačna. Iz Sonyja su potvrdili da ni Toby ni Andrew neće glumiti u novom Spider Man – u. Međutim da li je ovo istina ili samo još jedna varka koju Sony pokušava izvesti?

Doctor Strange osnažio teoriju

Sa najavom da će se Doctor Strange pojaviti u najnovijem Spider Man filmu, odmah je počela priča o multiverse izdanjima Spider Man – a stoga je ova teorija u početku imala smisla.

Ako ste imali priliku da gledate barem jedan film sa Doctor Strangeom ili barem imate minimalno znanje o stripovima onda znate da se Strange bavi u svojoj priči sa problemom više univerzuma.

Mnogi fanovi su optimistični iz razloga što je na isti način Spider Man učinio svoj povratak u MCU. Tako što su Sony i Marvel napokon sklopili dogovor vezan za prava Spider Man – a. Čak i tada su mnoge teorije kružile, a Sony ih je poricao sve do trenutka kada se Spider Man prvi put pojavio u Captain America: Civil War – u.

Nisu svi tako optimistični

Također pored velikog broja optimista tu su uvijek i pesimisti. Jednostavno mnogi fanovi ne vide logiku, smatraju da je premalo protivnika i da nema potrebe za Spider Man timom.

Činjenica da je samo Jamie Foxx objavljen u ulozi Electra kao glavnog negativca ne nudi prevelik optimizam. Oni se više nadaju da će ova ideja zaživjeti kada se okupi Sinister Six opaka šestorka koja je u konstantnoj borbi sa Spider Man – om u stirpovima.

Tvrde da ima više logike tad da se okupi Spider Man tim nego da bude tri protiv jednog. Tako da prema ovoj grupi fanova smo dosta daleko od gledanja tri Spider Man – a na velikom ekranu.  

Međutim Marvel i Sony su uvijek znali kako da dobro iznenade svoju publiku, te ćemo morati čekati 2021. godinu da vidimo koja strana je bila upravu.

Ostali čitaju

Preminuo Asim Horozić – Istaknuti bosanskohercegovački kompozitor

Istaknuti bosanskohercegovački kompozitor Asim Horozić preminuo je jutros u...

podrška mladima u ključnom razdoblju njihovog života

U društvu 25 sjajnih mladih ljudi, entuzijastičnih učenika i...

Posao Tuzla, pogledajte najnovije konkurse za posao

Najnoviji konkursi za posao Tuzla U potrazi ste za novim...

Zarada novca na 7 načina od online poslova do zanata

Postoji mnogo načina da se ostvari zarada novca. Od pokretanja...

Dodirnite Srca i Učvrstite Brend

Radio reklame, iako nevidljive, imaju neuporedivu moć da dosegnu...