Dolazi nam serija Gospodin i gospođa Smith, Donald Glover i Phoebe Waller-Bridge snimaju novu verziju akcijske komedije, koja bi na naše ekrane trebala stići 2022. godine

Gospodin i gospođa Smith popularni je film iz 2005.godine, a možda više od radnje ostat će zabilježeno da su se na snimanju filma glavni glumci Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili i zbog stoga ostavili svoje supružnike.

dolazi nam serija gospodin i gospođa smith
Dolazi nam serija Gospodin i gospođa Smith

Svoju saradnju glavni glumci su objavili putem Instagrama kroz plesne pokrete i na taj način su nam pokazali kako nas očekuje i doza komedije u seriji. Uz glumu, potpisuju i produkciju.

Dvojac je zajedno glumio u filmu Solo: Priča iz Ratova zvijezda.

Ovo nije prvi pokušaj ponovnog pokretanja ‘Gospodina i gospođa Smith’. Samo dvije godine nakon izlaska filma stvoren je TV pilot za spin-off seriju u kojoj su glumili Martin Henderson i Jordana Brewster. Sudjelovali su Doug Liman, redatelja izvornog filma iz 2005. godine i scenarist Simon Kinberg. No, serija nikad nije prikazana

Jennifer Salke, voditeljica Amazonovog studija, proslavila je vijest o ponovnom pokretanju gospodina i gospođe Smith na društvenim mrežama: “Razgovaramo o timu iz snova! Donald i Phoebe dvoje su najtalentiranijih kreatora i glumaca na svijetu. Uistinu je ostvarenje sna za nas da ove dvije sile prirode sarađuju kao snažni kreativni tim.