back to top

Preporuka Stomatoloških ordinacija za ugradnju zubnih Implanta u Beogradu

Danas vam donosimo par preporuka stomatoloških ordinacija za ugradnju zubnih Implanta u Beogradu.

Naime naš osmijeh je prva stvar koju osoba koja nas ne poznaje primjeti i taj osmijeh nas doslovno označava i daje svijetu sliku o nama. Ako je to osmijeh u kojem fali zub ili su zubi nečisti, žuti i jednostavno vidi se da se o njima ne vodi briga ljudi će donijeti zaključak da se radi o osobi koja ne vodi računa o sebi. Pored prvog dojma loša higijena zuba može dovesti do toga da nam se uskrate određene poslovne prilike, možda će vas netko odbiti na poslovnom razgovoru samo zato što vam fali zub ili se vidi da ne vodite računa o svojim zubima.

Samo se zapitajte kada ste vidjeli pjevača, fudbalera, glumca ili bilo koju drugu javnu ličnost da ima loše zube, zubi su ogledalo nas i šalju poruku svijetu ko smo mi i kao takvi trebamo da vodimo mnogo računa o zubima. Osmjeh je vaše najveće oružije bez obzira da li vi bili dobra ličnost vaši zubi će za vas govoriti, jednostavno u današnjem vremenu visoke zubne higijene i razne tehnologije, te napretka dentalne profesije nemate izgovor za loš osmjeh.

preporuka stomatoloških ordinacija za ugradnju zubnih implanta u beogradu

Ipak naše povjerenje ne treba davati u obične ruke, zubi su veoma važni stoga se svi zahvati vezani za zube i higijenu zuba trebaju raditi isključivo u profesionalnim ordinacijama koje su opremljene najboljom i najnovijom tehnologijom. Danas stomatološke ordinacije Beograd su najbolje u regionu. Naime u Beogradu možete pronaći veliki broj ordinacija koje posjeduju neke od najboljih i savremenih tehnologija kao i stručno osoblje koje će cijeli proces ugradnje implanata olakšati i učiniti prijatnijim. 

Ako imate problema sa zubima i ako želite da potpuno promijenite vaš osmjeh preporučujemo vam da se opredijelite za zahvate van Bosne i Hercegovine. Neke od najboljih ordinacija i stručnjaka za dentalnu higijenu nalaze se u Beogradu. Zubni implanti u Beogradu su jedni od najboljih i najpouzdanijih na našim prostorima. Sigurni smo ako vaše povjerenje stavite u ordinacije koje se nalaze u Beogradu nećete požaliti.

U nastavku teksta predložit ćemo vam par ordinacija koje su veoma popularne u Beogradu, a za koje se govori da su ujedno i najbolje.

Dental International Center Lamartinova

DIC Lamartinova predstavlja jednu od najboljih i najkvalitetnijih dentalnih ordinacija u Beogradu. DIC ima ogromnu ponudu, te ćete u ovoj ordinaciji moći da vaš osmjeh dovedete do perfekcije. Govorimo o tome da se bave svim od izbjeljivanja zuba zatim protetikom, konzervativnom stomatologijom, oralnom higijenom i dječjom stomatologijom. Dentalni centar u Lamartinovi je također poznat po tome što vam nudi detaljnu analizu vaših zuba od 3D  snimka, duboke analize čeljusti i potrebnih radnji koje se trebaju izvesti kako bi vaš osmjeh blistao.

Savremenost i tehnologija koju nudi ovaj dentalni centar je jedna od vodećih u regionu i predstavlja jedno mjesto na kojem možete obaviti sve vezano za vaše zube. Iskusno i stručno osoblje će vas opustiti i dati vam osjećaj sigurnosti, te ovaj proces učiniti što bezbolnijim i jednostavnijim.

Dental Implant

Ako želite da se upustite u ruke pravih profesionalaca i da riješite sve svoje zdravstvene ili pak estetske probleme vezano za zube onda je Dental Implant pravo mjesto za vas. Naime ova denatalna ordinacija je centar za savremenu stomatologiju i implanotologiju, a pruža još i kvalitetnu stomatološku uslugu oralne hirurgije, protetike i paradontologije. Dental Implant ordinacija je sebi jednostavno zacrtala da nema neriješenih slučajeva i time su svojim pacijentima dali sigurnost da su maksimalno zaštićeni i da će se o njima povesti posebna pažnja.

Cvejanović

Dentalan ordinacija Cvejanović osnovana je 1981. godine i predstavlja jednu od prvih privatnih zubnih ordinacija koja je otvorena u Beogradu. Dakle, gotovo više od tri decenije ova prestižna ordinacije svoje mjesto drži u Beogradu što govori o kvalitet osoblja i količini sturčnjaka koje posjeduju.

Ordinacija Cvejanović usavršila je neke od najsloženijih procedura u dentalnom poslu, a to su hirurgija i protetika. Pored ovih zahvata tu su još i ostale tradicionalne stomatološke usluge koje se izvode pomoću najsavremenijih aparata i uz najsavremenije tehnike. Dentalna ordinacija Cvejanović ipak na našim prostorima ide korak dalje, a to je uvođenje ponude koja je još na našem području relativno rijetka, a to su: Hollywood smile i All on 4. Ako razmišljate da li da se upustite u komplikovane zahvate i da vaše povjerenje stavite u ordinaciju Cvejanović garantujemo vam da nećete biti razočarani.

C Dental Center

Predstavlja perfektnu kombinaciju vrhunske tehnologije, najboljih materijala i opreme, te iskusnog i stručnog osoblja. C Dental ima u prvom planu pacijenta i zbog tog kreirali su ordinaciju koja će u potpunosti prilagođena pacijentu. Naime u ovoj ordinaciji možete sve uraditi bez potrebe da zakazujete dodatne preglede i analize na drugim mjestima. Dakle, C Dental ima svu tehnologiju kako bi uradili dijagnostiku, otkonilli određeni stomatološki problem i ako je to potrebno odraditi posao vezan za oblast protetike. C Dental je priznat svuda u svijetu kao jedna od visokokvalitetnih dentalnih ordinacija, a najviše se ponose preporukom njemačkog brenda BREDENT koji tvrdi da je C Dental jedna od najboljih ordinacija u polju ugradnje implantanta.

Ostali čitaju

(FOTO) dm dialogicum Sarajevo / Za kraj godine dm u znaku dijaloga

Na novogodišnjem druženju s medijima, održanom 22.12.2022,  kompanija dm...

Telemach BH nastavlja sa podrškom Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine

Saradnja Telemach BH i Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine,...

Tuzlanski muzički dvojac osvaja srca, izdali pjesmu koja budi nostalgiju za devedesetima

U srcu Tuzle, dvojica strastvenih kantautora, Almir Gabrić Gabra...

Vikend akcija u Bingu, čekaju vas odlične cijene

Vikend akcija u Bingu Od četvrtka pa sve do nedjelje...

Male biznis ideje za 2023. Od organizovanja putovanja do kafe za ponijeti

Poslovne ideje za 2023. gdje možete postati sam svoj...