Paul McCartney najavio dokumentarni serijal

Sjajna vijest za kraj godine dolazi nam od Paul McCartney, sjajnog Beatlesa koji čak ni u 2020. godini ne planira prestajat sa radom

Naime 16. decembra na YouTube kanal Paul McCartneya objavljen je crno bijeli teaser za svoj novi album „McCartney III“.

Album bi se trebao objaviti 18. decembra i mnogo, te Paul tvrdi kako je u ovaj album uložio mnogo rada i trudi i pokušava da sa ovim poklonom svojim fanovima da olakšanje da lakše prebrode kraj ove godine.

 Sjajan duo

Sam opis video zapisa nam mnogo govori  „Paul McCartney x Rick Rubin. A forthcoming documentary event. Coming Soon.“ Sadržaj video zapisa zasnovan je na McCartneyu kako sjedi ispred studijske miskete, te sluša klasičnu pjesmu Beatelsa „Come Together“. Zatim govori Rubinu koliko je bass močan i kako pravi basista može kontrolisati cijeli bend sa basom.

U toku samog razgovora preko ekrana prolaze arhivski snimci Fab Foura i njihove pjesme iz 1965. godine „Michelle“. „Live and Let Die“ pjesma od strane Wingsa zatvara ovaj teaser i čujem McCartneya kako govori „Ovo je bio jedan on najvećih i najboljih trenutaka u mojom muzičkoj karijeri.“

Kako saznajemo domuntarni serijal bi se trebao sastojati od šest zasebnih dijelova. Frnak Marshall koji je režirao „The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart“ je naveden kao ko – producent, a Endeavor Content još uvijek traži kvalitetnog distributera. Trenutno vam ne možemo dati tačan datum objavljivanja dokumentarnog serijala zbog toga što javnosti tačan datum još nije dostupan.

Mnogi kritičari i kolege muzičari okarakterisali su trilogiju albuma koje je snimio McCartney sjajnim dokazom koliko je velik muzičar i koliko je ogromna i cijenjena karijera Paul McCartneya.

Još jedan zanimljiv detalj bi bio da će se McCartney zajedno sa Dave Grohl, Finneas i Jenny Lewis, te mnogi drugi odraditi kolaboraciju od pet pjesama. Svi navedeni autori bi se trebali naći na novom albumu Ringo Starra „Zoom In“. 

Više informacija o novim serijama čitajte na tntradio.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Ostali čitaju

Akta.ba proslavila poslovno punoljetstvo najboljom društveno-odgovornom proslavom

Akta.ba, vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini, proslavio...

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

dm kampanja {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. – poziv za prijavu projekata

Od danas do 4. jula 2023. do 16 sati...

Prilika za mlade talente da dobiju posao u BBI banci

Bosna Bank International objavila je poziv za mlade talente,...

Oslobodite svoju strast za klađenjem s raznolikim inovacijama u ponudi online kladionica

U današnjem digitalnom dobu, online kladionice donose nevjerojatne inovacije...