back to top

Najljepše sevdalinke online na Sevdah TV web stranici!

Najljepše sevdalinkei tekstovi o sevdahlijama nalaze se na novoj web stranici Sevdah TV, jedine televizije posvećene sevdalinci.

Sevdah TV je najgledanija muzička televizija koja njeguje tradicionalnu bosansku narodnu pjesmu – sevdalinku. Za vas pomno biramo samo najveće hitove snimljene od 60-ih godina, pa sve do danas. Sve što trebate je uključiti Sevdah TV i uživati u muzici.

Ljubitelji sevdalinke sada na našem web sajtu mogu pronaći tekstove omiljenih sevdalinki, video spotove, biografije izvođača sevdalinke i autora ove bosanske pjesme.

Naljepše sevdalinke uživo na Sevdah TV – Na web stranici sevdah.tv možete gledati Sevdah televiziju online i uživati u najljepšim sevdalinkama bez prestanka na svom računaru ili mobitelu.

Za gledanje Sevdah televizije na svom TV uređaju, potrebno je da kontaktirate svog kablovskog ili IPTV operatera i zatražite da vam omogući gledanje ove unikatne bosanskohercegovačke televizije.

Sevdah TV – Najgledaniji muzički kanal u Bosni i Hercegovini, koji njeguje tradicionalnu narodnu pjesmu – sevdalinku.

Naši gledatelji svakodnevno uživaju u pomno odabranom programu kanala, u kojem se emitiraju najljepše sevdalinke sadašnjosti i prošlosti. Prezentirajte svoje poslovanje starijim gledateljima, koji su u većini na ovom TV kanalu.

Sevdah TV je dio TNT Grupacije. Naša priča započinje prije više od 20 godina, s TNT radijem Travnik. TNT grupacija je danas razvijena medijska kuća s 2 radijska brenda (7 lokalnih radio stanica), 4 popularna TV kanala i mrežom news portala.

Ostali čitaju

Poslušajte novi singl grupe Urban Instinkt ”Istinom sam vođen”!

Novi singl grupe Urban Instinkt - Nakon najavnog singla...

Izašao je novi album Bajage i Instruktora “Ovaj svijet se mijenja”

Svoj 13. album po redu objavili su Bajaga i...

Top 10 muzičkih festivala u BiH koje morate posjetiti

Neka ovo ljeto bude u znaku muzike, dobre zabave...

Tuzlanski muzički dvojac osvaja srca, izdali pjesmu koja budi nostalgiju za devedesetima

U srcu Tuzle, dvojica strastvenih kantautora, Almir Gabrić Gabra...

Total TV i Telemach nastavljaju sa donacijama u BiH

Servis Total TV-a doniran socijalno ugroženim porodicama u BiH...