back to top

Kvalitetni kupaonski radijatori i gdje ih pronaći

Uvijek se velika dilema vodi kada se postavlja cijeli sistem grijanja koji radijator u kupaonicu da se stavi.

Generalno radijatori koji se postavljaju u sklopu cijelog sistema centralnog grijana su zastarjeli i ne prate današnje trendove. Nisu opremljeni najmodernijom tehnologijom, a ni sam dizajn nije nešto specijalno, prenosi Narodni radio.

Kupaonske grijalice za toplinu u kupaonici

Ako cijenite kvalitetan spoj moderne praktičnog došli ste na pravo mjesto. Danas u svijetu radijatori su opremljeni najnovijom tehnologijom i dizajnirani su tako da se njihov izgled može uklopiti u najnoviji sfi – fi film. Elegatne linije, zaobljeni rubovi i tanki profil krase današnje grijalice, a pogotovo DEVA električne radijatore. Kupaonske grijalice su dizajnirane tako da preko stakla emitiraju toplinu, te je sasvim nježno raspoređuju kroz cijelu kupaonicu. Također na staklenu površinu su ugrađene i dvije metalne šipke koje vam daju dovoljno prostora da sušite vaše peškire ili bilo koju drugu tkaninu.

kvalitetni kupaonski radijatori i gdje ih pronaći
Kvalitetni kupaonski radijatori i gdje ih pronaći

Deva kupaonske grijalice

Sistem upravljana na dodir kod radijatora je sigurno nov barem za naše prostore. Međutim kupaonske grijalice DEVA ja sjajan primjer kada se tehnologija upotrijebi onako kako treba. Upravljački zaslon koji se aktivira na dodir same površine stakla prikazat će trenutnu temperaturu, opciju da smanjite ili povečate temperaturu kao i trenutno vrijeme, te način rada samog radijatora.

Postoji pet različitih načina rada od onih koji najmanje troše elekričnu energiju, do onih koji vam pružaju veću temperaturu uz naravno veću potrošnju. Ipak DEVA kupaonske grijalice se čak i na najzahtjevnijem modu ponose velikom uštedom energije. Pet opcija sa kojim raspolažete su: COMFORT, ECO, ANTI – FREEZE, PROGRAMMED, TIMER.

Staklena prednja strana koju smo spomenuli zajedno sa kontinuiranim sistemo grijanja koji zrači svestranom toplinom, a pri tome troši relativno malo energije, predstavlja najbolje riješenje za stvaranje ugodne atmosfere u vašoj kupaonic, te vam osigurava da vaši peškiri budu uvije suhi i topli.

Diskretnija opcija za kupaonske grijalice

Ako vas možda više zanima diskretnija opcija onda obratite pažnju na kupaonske grijalice QUADRO VISIO, koje služe ujedno kao i ogledalo, te mjesto za ostavljanje peškira. Samo staklo je osjetljivo na dodir i služi kao ekran preko kojeg kontrolištete temperaturu i automatsku prilagodbu potrošnje energije. Dakle vrlo tih sistem ventilatroa krije se iza ogledala koji za samo nekoliko minuta obezbjede da vaša kupaonica bude ugodna i topla. Pri tome tu su još i senzori koji vas upozoravaju ako su otvoreni prozori ili vrata što spriječava bilo kakav gubitak toplote.

Ispod ogledala namontirana je šipka koja je idealna za ostavljanje par peškira koji se tu mogu sušiti ili blago grijati kako bi uvijek bili sigurni da ispred vas stoje suhi i topli peškiri.

Trgovina za električno grijanje

Često naše vrijeme trošimo u potraži za stvarima na različitim mjestima. Gotvo nikada ne možemo pronaći sve što nam treba na jednom mjestu, uvijek trebamo promijeniti barem dvije ili tri prodavnice odnosno web stranice kako bi kupili idealan proizvod. Sve se mijenja sa web trgovinom za električno grijanje – https://silenos-grijanje.com i njihovim ogromnim izborom električnih grijalica i radijatora. Već smo spomenuli DEVA i QUADRO VISO radijatore, međutim ponuda se ne zaustavlja tu.

Međutim nismo govorili o WINDY – u ultra tankom ugradbenom zidnom grijaču sa digitalnim termostatom i funkcijama za uštedu energije. WINDY spada u novu generaciju električnih grijalica koje su dizajnirane tako da što bolje zagriju prostor, a pri tome da troše što manje energije. Za razliku od standardnih grijalica i radijatora koji zauzmu pola zida WINDY ćete teško i primjetit u vašoj kupaonici. Nemojte dozvoliti da vas veličina zavara zato što ovaj relativno mali uređaj može za samo par minuta vašu kupaonicu zagrijati do savršene temperature.

Kada spominjemo električno grijanje, treba svakako spomenuti ICON grijalicu koja se u potpunosti kontroliše putem Wi – Fi mreže tako da ako se odlučite za ovu grijalicu zaboravite na kablove. Naravno tu su još iVigo klasične električne grijalice za svakodnevnu upotrebu koje su opremljene PRO termostatom, Kao i razni klima uređaji sa kojima nećete pogriješiti

Ostali čitaju

Šta je Dedicated Server? 10 Prednosti dedicated Servera

Dedicated server je računalni sustav koji pruža resurse, prostor...

Hera predstavio novi singl ”Dođe takvo vrijeme” (VIDEO)

Poslušajte novu pjesmu tuzlanskog pjevača Adnan Hadžibegić Hera predstavio je novi...

Počeo Telemach Children Speed Camp: Četiri dana treninga i predavanja zatim takmičenje Super G U14 i U16

U organizaciji Skijaškog kluba Olimpic iz Sarajeva, na Bjelašnici...

Edo Maajka uskoro izbacuje album! Poslušajte prvi singl ‘I like to dance’

Nakon nekoliko sedmica od najave novog albuma, Edo Maajka...

USAID Turizam i Addiko Bank Sarajevo održali radionicu u Međugorju

Kako mala i srednja preduzeća mogu osigurati bolji pristup...