Kanal 6 novom web stranicom najavljuje novu programsku shemu

Kanal 6 HD , mnogima poznat kao TV6 ili Srce Bosne je lansirao novu web stranicu i branding.

Naime, ranije prepoznatljivu crvenu boju su zamijenili ljubičastom. Sama web stranica i rebrending najavljuju dosta zabavniju i drugačiju programsku shemu što su nam potvrdile i kolege s Kanal 6 HD televizije.

Nakon izbora, gledatelje očekuju nove serije, bolji filmovi, filmski maratoni, dokumentarci, brze vijesti iz cijele Bosne i Hercegovine i zabavni programi.- Marketing-

Pojedine emisije će s emitovati i uživo, a kako saznajemo u toku je implementacija novih softverskih rješenja koja će zagarantirati stalnu interakciju s gledateljima.

Filmovi. Serije. Život

Kanal 6 jedan je od najgledanijih lokalnih kanala u Bosni i Hercegovini za filmove i serije. Kroz raznolik program nudimo isključivo najkvalitetniji sadržaj za naše gledatelje, koji je primjeren za cijelu porodicu. Uz Kanal 6 HD nikada vam neće biti dosadno!

Filmovi Koje Volimo

Tvoji omiljeni filmovi na jednom mjestu. Kanal 6 emituje neke od najvećih hollywoodskih blockbustera, kao i klasične televizijske filmove.

Serije Koje Pratimo

Program Kanal 6 HD svakodnevno emitira neke od najpopularnijih serijskih naslova. Cilj je pružiti najbolje od TV sadržaja publici željne dinamičnog i pozitivnog TV iskustva.

Život u Bosni

Priče iz svakodnevnog života samo su neki od sadržaja koje gledaoci mogu pratiti na Kanal 6 HD. Naši reporteri svakodnevno donose nove priče iz života običnog građanina.

Kanal 6 – Srce Bosne

Program Kanal 6 HD je prilagođen cijeloj porodici, od najboljih dramskih serija do nagrađivanih holivudskih i europskih filmova, te zanimljivih dokumentarnih priča.

Djeluju u okviru TNT Grupaciju koju čine dva radijska brenda različitih formata, TNT Radio i Narodni radio, sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli, Zenici i Sarajevu, četiri tematske televizije i news portali. Sedmični doseg medija TNT Grupacije je oko 2.2 miliona ljudi u Bosni i Hercegovini, dijaspori i regionu.

Ostali čitaju

Najbolje muzičke aplikacije i playliste za duga putovanja

Muzika je postala sastavni dio života skoro svakog od...

Ubici Johna Lennona 11. put odbijen zahtjev da izađe iz zatvora

Marku Davidu Chapmanu, ubici legendarnog muzičara Johna Lennona, 11....

Amira Medunjanin na vrhu svjetske muzičke top liste

Kraljica sevdaha Amira Medunjanin svojim je albumom “For Him and...

Kvalitetni kupaonski radijatori i gdje ih pronaći

Uvijek se velika dilema vodi kada se postavlja cijeli...

Carl Cox, Charlotte de Witte, Nina Kraviz i Ofenbach predvode EXIT

Od 3. do 6. septembra na mts Dance Areni...