Kanal 6 novom web stranicom najavljuje novu programsku shemu

Kanal 6 HD , mnogima poznat kao TV6 ili Srce Bosne je lansirao novu web stranicu i branding.

Naime, ranije prepoznatljivu crvenu boju su zamijenili ljubičastom. Sama web stranica i rebrending najavljuju dosta zabavniju i drugačiju programsku shemu što su nam potvrdile i kolege s Kanal 6 HD televizije.

Nakon izbora, gledatelje očekuju nove serije, bolji filmovi, filmski maratoni, dokumentarci, brze vijesti iz cijele Bosne i Hercegovine i zabavni programi.- Marketing-

Pojedine emisije će s emitovati i uživo, a kako saznajemo u toku je implementacija novih softverskih rješenja koja će zagarantirati stalnu interakciju s gledateljima.

Filmovi. Serije. Život

Kanal 6 jedan je od najgledanijih lokalnih kanala u Bosni i Hercegovini za filmove i serije. Kroz raznolik program nudimo isključivo najkvalitetniji sadržaj za naše gledatelje, koji je primjeren za cijelu porodicu. Uz Kanal 6 HD nikada vam neće biti dosadno!

Filmovi Koje Volimo

Tvoji omiljeni filmovi na jednom mjestu. Kanal 6 emituje neke od najvećih hollywoodskih blockbustera, kao i klasične televizijske filmove.

Serije Koje Pratimo

Program Kanal 6 HD svakodnevno emitira neke od najpopularnijih serijskih naslova. Cilj je pružiti najbolje od TV sadržaja publici željne dinamičnog i pozitivnog TV iskustva.

Život u Bosni

Priče iz svakodnevnog života samo su neki od sadržaja koje gledaoci mogu pratiti na Kanal 6 HD. Naši reporteri svakodnevno donose nove priče iz života običnog građanina.

Kanal 6 – Srce Bosne

Program Kanal 6 HD je prilagođen cijeloj porodici, od najboljih dramskih serija do nagrađivanih holivudskih i europskih filmova, te zanimljivih dokumentarnih priča.

Djeluju u okviru TNT Grupaciju koju čine dva radijska brenda različitih formata, TNT Radio i Narodni radio, sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli, Zenici i Sarajevu, četiri tematske televizije i news portali. Sedmični doseg medija TNT Grupacije je oko 2.2 miliona ljudi u Bosni i Hercegovini, dijaspori i regionu.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Ostali čitaju

Akta.ba proslavila poslovno punoljetstvo najboljom društveno-odgovornom proslavom

Akta.ba, vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini, proslavio...

Popularne online kladionice u 2023. godini

Bet365 je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih online kladionica...

dm kampanja {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. – poziv za prijavu projekata

Od danas do 4. jula 2023. do 16 sati...

Prilika za mlade talente da dobiju posao u BBI banci

Bosna Bank International objavila je poziv za mlade talente,...

Oslobodite svoju strast za klađenjem s raznolikim inovacijama u ponudi online kladionica

U današnjem digitalnom dobu, online kladionice donose nevjerojatne inovacije...