back to top

Još jedna zvijezda potvrđena u novom nastavku Spider Man trilogije

Nakon mnogobrojnih odgađanja zbog pandemije izazvane korona virusom snimanje novog Spider Man 3 filma je napokon počelo

Nedavno je Tom Holland objavio na društvenim mrežama da je u Atlanti i da su gotove sve pripreme, te da snimanje može početi. Međutim ono što je prije par dana također otkriveno jeste da se u ulogu svima dragog Neda, Spider Manovog najboljeg prijatelja vraća Jacob Batalon.

Vijest procurila putem Instagrama

Batalon je otkrio u već sad obrisanom insta story – u da se nalazi na setu novog Spider Man fima. Čak nije ni objavio svoju lokaciju već su vjerni fanovi na osnovu pozadine uspjeli da odrede njegovu lokaciju. Nastavak je samo dobio na popularnosti sa ovom informacijom, fanovi vole Ned – a i nije im bilo jasno zašto do sada nije bilo potvrđeno da zadržava svoju ulogu.

Zadnji put kada smo vijdeli Neda to je bilo u Europskoj avanturi sa Peter Parkerom i ostalim školskim kolegama u Spider Man: Far From Home. Dinamika između Tom Hollanda i Jacob Batalona je vrlo očita i vidi se da tu postoji pravo prijateljstvo.

Peter Parker će se naći u interesantnoj situaciji kada se vrati da  završi svoj trećim solo filmom. Na kraju prošlog dijela njegov identitet nije više tajna, što ga stavlja u lošu poziciju. Bit će vrlo zanimljivo da vidimo kako će se tu uklopiti njegov prijatelj Ned i njegova ljubav Michelle. Ali ako su nas prošla dva filma naučila išta to je da možemo od novog nastavka očekivati mnogo akcije i uzbuđenja.

Ovo nam garantuje Jamie Foxx koji je potvrđen kao glavni zlokovac Electro. Također tu je i Doctor Strange koji će ponuditi svoju pomoć Spider Manu što bi moglo ostaviti velike posljedice na ovu franšizu u budućnosti.

Bilo kako bilo fanovi su uzbuđeni  i željno isčekuju 17.decembar 2021. godine, dan koji je označen kao premijera novog nastavka.

Ostali čitaju

Foo Fighters objavili još jednu pjesmu sa novog albuma

Američki rock bend Foo Fighters predstavili su novi singl,...

Vraćaju se nakon 15 godina/ Fugees najavili povratničku turneju

Fugees sa Lauryn Hill, Wyclef Jean i Pras Mihael...

Telemach BH isplaćuje finansijsku podršku svojim radnicima

Telemach BH je u fokus svog poslovanja uvijek stavljao...

Top 10 muzičkih festivala u BiH koje morate posjetiti

Neka ovo ljeto bude u znaku muzike, dobre zabave...

Globalhost d.o.o. raspisuje natječaj za posao PHP programera

Oglas za posao Kao iskusni PHP programer bit ćete odgovorni...