Hladno pivo objavio novi spot za pjesmu “Carpe diem”

Hladno pivo objavio novi spot u kojem glumi Sanja Doležal

Kultni zagrebački bend Hladno pivo objavio je novu pjesmu ‘Carpe diem‘, koja je bizarna suradnja s pjevačicom iz ‘Novih fosila’, Sanjom Doležal.

”Ponedjeljak je bljak, al’ je sutra utorak, u srijedu ste na pola puta, jer je petak odmah prekosutra”, glasi refren.

Sanja Doležal u pjesmi i videu glumi radijsku spikericu, a Mile Kekin za Jutarnji list rekao je kako je bila oduševljena kad ju je nazvao i pitao za saradnju. Dodao je kako je Sanja, koja ima iskustva i kao pjevačica i kao voditeljica, bila savršena za tu ulogu.

hladno pivo objavio novi spot
Hladno pivo objavio novi spot

Kekin je u istom intervjuu rekao kako je cijela ideja pjesme ‘feel good’ osjećaj i da je nostalgija ključan dio toga. Saradnja sa Sanjom bila je njegova ideja.

  • Trebao mi je netko tko predstavlja taj neki “feel good”, nostalgični moment, koji se u toj pjesmi provlači, a mislim da nema većeg “feel good” benda od ‘Novih fosila’. Sanjin glas sve nas je pratio tijekom djetinjstva – izjavio je.
Hladno pivo objavio novi spot

Spot pjesme režirao je Mario Kovač, u klubu Močvari. Ni ne znajući, Kekin je izabrao redatelja koji na podlaktici ima veliku tetovažu fraze ‘carpe diem’ (iskoristi dan). Kekin je to shvatio kao ‘znak, kako se kaže, s nebesa, da smo odabrali pravog čovjeka’.

”Tražio sam baš tu njegovu estetiku, anarhičnost koju nosi sa sobom. Spot je malo poput filma “Fear and Loathing in Las Vegas”, dakle kao da jedan veliki, dobar trip stoji iza svega, ali ne, ne promoviramo droge…”, opisao je Mile u estetiku koju na koju je ciljao.

Ostali čitaju

Mostar Summer Fest

Ako ti treba dobra zabava onda je Mostar Summer...

Mahmut Orhan i Shouse su nova imena Sea Dance festivala

Mahmut Orhan, turski house producent i DJ čiji su...

Počinje treći ciklus „Ženske Mentorske Mreže“

Prilika edukaciju i networking za 50 mladih žena iz...

Top 10 muzičkih festivala u BiH koje morate posjetiti

Neka ovo ljeto bude u znaku muzike, dobre zabave...