Godišnji Horoskop za 2021.

Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvijezda daje prognozu za nastupajuću godinu. Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju i šta vam savjetuju za 2021. godinu.

Kako vas zvijezde opisuju ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada su u pitanju vaš posao, vaša karijera, vaše finansije, vaše obrazovanje, ljubav, porodica i zdravlje.

Godišnji Horoskop OVAN 2021. (21.3. – 20.4.)

Predviđanja za 2021. godinu pokazuju mnogo promjena u godini koja je pred nama, ali ove promjena će vjerovatno da budu na bolje. Veliki planetarni uticaj imaju Jupiter, Uran, Mars i Pluton imaju velikog uticaja na Ovnove 2021. godine.

Ove planete će imati najviše efekta u vrijeme kad dođe proljećna ravnodnevnica i tokom zimskog solsticija. Godina 2021 trebalo bi da bude obećavajuća za Ovnove i da donese bezbroj mogućnosti za rast i razvoj. Ove godine kod vas preovladava osećaj optimizma kao i želja da uložite više napora u sve što radite, što će vaše ambicije približiti bliže vama.

Izazove na koje ćete naići treba da iskoristite kao o odskočne daske prema vašem životnom uspehu. Kao što se vidi, 2021. godina će vjerovatno početi vrlo pozitivno, donoseći vam lakoču u izvršavanju poslova kao i dobru sreću.

Godišnji Horoskop 2021. BIK (22.4.- 21.5)

U 2021. godini Bikovi bi trebalo da postave svoje životne prioritete baš onako kako treba. Ovo je vrijeme kada su vaše ambicije vrlo velike i kad se spremate da poletite visoko.

Budite fokusirani na ono što radite i ojačajte svoj moral i unutrašnju snagu. Ako se budete pridržavali ovoga zauzećete mjesto koje želite ove godine. Sve prepreke prema vašem finansijskom napretku biće otklonjene.

Bićete blagoslovljeni sa dosta pozitivne energije i snage da istražite i osvojite još do sada neistražena područja u oblasti vašeg poslovanja i života. Iskoristite ovo kvalitetno vrijeme sa ga provedete sa svojima voljenima i da se povežete sa porodicom i prijateljima.

Godišnji Horoskop 2021. BLIZANCI 2021 (22.5.- 21.6.)

Ova 2021. godina trebala bi biti godina kada će Blizanci staviti tačku na neke stvari i krenuti iznova. Vidjet će se i određeni napredak na zdravstvenom planu i ako ste imali problema sa nekim bolestima u prošlosti to će biti rješeno.

Moguće su manje promjene u većini područja vašeg života, kako društvenog tako i finansijskog. Kada su u pitanju krediti, tada tome pristupajte samo ako je krajnje neophodno. Zahvaljujući uticaju planeta Jupitera, Neptuna i Plutona, ove 2021. godine ćete se vjerovatno osjećati mnogo harizmatičnije i kreativnije.

Ova godina obećava da će biti sadržajna i iznenađujuća za mnoge Blizance, tako da ćete ove godine, u poređenju sa prethodnim godinama, mnogo više uživati u raznim vrstama strasti.

Takođe, neke vaše ideje napokon će ugledati svetlost dana, a ovo će biti sjajno vrijeme da pokažete svima svoj intelekt i vještine komunikacije. Ova godina će vam pomoći da na najbolji način izrazite vaš unutrašnji potencijal i da se tako duhovno uzdignete. Mada neke stvari se ponekad mogu pokazati teškim, vaša mudrost i znanje vam pomažu da to prevladate na najbolji način.

Godišnji Horoskop 2021. RAK (22.6. – 22.7.)

U ovoj 2021. godini za Rakove mogu da se u vazduhu osjete izvjesne promjene. Osobe rođeni u znaku Raka ne vole promjene i osećaju izvjesnu napetost i tjeskobu kada je reč o promjenama, ali kada s jednom prilagode, biće ih dobro.
Za Rakove je najbolje da uvijek imaju na umu da nisu sve promjene loše i uvijek negativne. Zvezde su za ovu godinu spremile mnogo lepih stvari za Rakove, ali samo ako budu otvoreni za nove mogućnosti i ako se ne budu plašili promjena.

Godina 2021 biće godina koja obećava. Videćete kako neke vaše nevolje iz prošlosti blede i nestaju, a tamni oblaci se polako rasipaju i vama se ukazuje Sunce. Rakovi treba da izađu iz svoje školjke u koju su se učaurili, da se odvaže, druže i iskoriste svoje mogućnosti ove godine

Godišnji Horoskop 2021. LAV (23.7.- 22.8.)

Godina 2021. za osobe u znaku Lava donosi mnoge uspone i padove. Dve planete koje imaju najveći uticaj na vaš znak ove godine su svakako Jupiter i Saturn, dok će Mars takođe imati, ali blagi uticaj. Ove godine je najbolje da Lavovi rade na uravnoteženju svog društvenog života sa svojim poslovnim. Ako ovo uradite, poboljšaćete i svoje veze kao i vaše finansije. Naravno, obe ove stvari, kao i mnoge druge situacije, zahtevaće od vas naporan rad da bi vam ova 2021. godina bila uspešna.

Godina 2021. može biti godina velikih prilika za napredak. Stvari možete da završavate koristeći vaš šarm kao i pamet. Planete su moćno postavljene za vas Lavove tako da svima možete da pokažete svoj bogati talenat u mnogim oblastima života. Stoga ćete biti blagosloveni sa mnogim mogućnostima ove 2021. godine. Trebalo bi da budite kreativni na najbolji mogućni način. Takođe, treba da širite optimizam i da budete velikodušni

Godišnji Horoskop 2021. DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Ova 2021. godina ima izgleda da bude još jedna godina u kojoj će se videti napredak u vašem životu. Uspeh i dalje dolazi zahvaljujući svim naporima koje ulažete da usavršite svoje znanje i veštine. U ovoj godini bićete sposobni da se dobro snađete i u ličnom i u profesionalnom životu.

Bićete uzbuđeni zbog nekih pozitivnih dešavanja u vašem životu. Kreativnost i entuzijazam će se videti u svemu što radite. Mogućnosti za karijeru će biti na pretek i u izobilju. Ali teret će biti na vama da ih ostvarite. Dakle, moraćete sakupite sve svoje energije i oblikovati ih na takav način da ih možete maksimalno iskoristiti.

Moći ćete da napredujete u karijeri i gradite svoju sudbinu onako kako vi želite. Za sve je potrebna istrajnost i snažan napor. Steći ćete veću dubinu razumevanja svog života i iskustava koja imate tokom godine mogu vam omogućiti da donesete neke mudre odluke.

Godišnji Horoskop 2021. VAGA (23.9. – 22.10.)

Ova 2021. pokazuje da može biti godina koja obećava. Bez obzira da li se nadate blagoslovu u vašem društvenom životu, poslu ili ljubavi, sigurno ćete imati sreće. Obavezno širite ljubav i pažnju kako biste sebi obezbedili sve najbolje u 2021. godini.

Horoskop za 2021. donosi vam dobre vesti o pozitivnim promenama. Godina 2021. može Vagam da otvori put ka izgradnji jedne svetlije budućnosti. Ovo je period kada vam svrha vašeg života postaje veoma značajna. Vaša kreativnost, veštine i talenti mogli bi biti testirani u ovoj godini, a neke od vaših dugogodišnjih težnji mogle bi se materijalizovati. Mir i spokoj prevladavaće kako kod kuće tako i na vašem radnom mestu.

Ove godine, moraćete da se oslonite na svoje veze, kako romantične tako i one čisto platonske, koje će da vam pomognu da prođete kroz godinu na najbolji način po vas.

godišnji horoskop za 2021.
Godišnji Horoskop za 2021.

Godišnji Horoskop 2021. ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

U ovoj 2021. godini Škorpije očekuje uspeh u njihovom ličnom i profesionalnom životu a sve zahvaljujući njihovoj velikoj intuitivnoj moći koju poseduju. Mir i sloga će prevladavati u svim oblastima života koje su bitne za vas i imaćete gomilu šansi na vašem putu.

Ova godina biće dobro vreme da učvrstite vaš položaj u društvu, kao i da radite na razvijanju vaše sigurne budućnosti, za vas i vaše najbliže. Ove godine vam se savetuje da budete diskretni, a to nekad može vam biti teško za sprovesti. Informacije o svom radu i finansijama takođe treba da zadržite za sebe, jer ako budete previše otvoreni možete se dovesti u neprilike. Prema tome, ove godine probajte da živite. Dakle, pokušajte da ove godine živite povučenije i stidljivo, a to će vas dovesti do uspeha.

Godišnji Horoskop STRIJELAC 2021. (23.11.- 21.12.)

Zvezde vam predviđaju mirnu i prosperitetnu 2021. godinu. Obično osobe koje su rođene u znaku Strelca imaju luckast život, ali ove godine stvari će biti mnogo mirnije. Međutim, nebojte se, to ne znači da će godina biti dosadna. Najviše uzbuđenja u 2021. godini u vašem životu dolazi vam iz vašeg društvenog života, a ako budete imali dovoljno sreće, a i novca naravno, može doći i od raznih putovanja koja budete sebi mogli da priuštite.

U 2021. godini Strelci će imati neke od najboljih prilika koje su spremne za njih. Tokom godine vaše samopouzdanje i samopoštovanje dostiže visoki nivo. Bićete zadovoljni vašim ličnim i profesionalnim životom i imaćete mogućnost da i druge inspirišete i ohrabrite da idu kao vi. Ova godina će povećati vaše nade u bolju budućnost i donosi vam divan osećaj optimizma.

godišnji horoskop za 2021.
Godišnji Horoskop za 2021.

Godišnji Horoskop JARAC 2021. (22.1.- 20.1.)

PREGLED – Ova 2021. godina je vreme kada će Jarac videti novu perspektivu u svom životu. Tokom godine mogli biste da napravite i velike i manje promene u svom ličnom životu. Sada ćete dobili više slobode da samostalno radite u svom profesionalnom sektoru. Sve prošle nevolje i prepreke koje su vas zadesile sada izgleda da polako prolaze. Međutim, izgleda da neka područja vašeg života i dalje ostaju pod velom tajanstva.

Ove godine Jarčevi će biti u mogućnosti da istraže duhovno carstvo u jednom boljem svetlu. Neki bi mogli da budu oni koji će da prosvetle vidike ili mudraci koji će otvoriti put za mir u svojoj unutrašnjosti. Prihvatite promene koje vam se nađu na putu, nastavite sa svojim napornim radom i zalaganjem tokom godine, mada vam može izgledati da to ne daje neke bolje rezultate, ali videćete kasnije. Provedite kvalitetno vreme sa porodicom, prijateljima i prirodom koji će vam poboljšati stanje i pokušajte da održite harmoniju u porodičnom okruženju, a sve to će kod vas rezultirati sa vašim opštim blagostanjem.

Godišnji Horoskop 2021. VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

U toku 2021. godine Vodolije će imati mnogo načina za napredak u njihovom životu. Moći će da imaju odličan odnos sa okolinom koja ih okružuje. Ova godina može biti i vreme kada biste se morali direktno baviti izazovima koji su pred vama. Postavite sebi nove ambicije i nastojte da to postignete.

Proširite vašu perspektivu, podignite vaš društveni život na jedan viši nivo. Sve to će doneti neki novi optimizam kod vas.

Za 2021. godinu Vodolijama se savetuje da ostave po strani svoje sebične namere, da ne gledaju samo sebe, već da rade na podizanju humanijeg čovečanstva. Ovo bi vam otvorilo put ka uspehu tokom godine. U ovoj 2021. godini od vas će se tražiti da uskladite vaše trenutne odgovornosti i buduće planove. Neka vaše misli i postupci budu izraženiji prema ovim zadacima koji su pred vama.

godišnji horoskop za 2021.
Godišnji Horoskop za 2021.

Godišnji Horoskop RIBE 2021. (20.2.- 20.3.)

U 2021. godini većina vaših očekivanja bi trebalo da se ispuni. Vaša kreativna aktivnost biće dobro nagrađena i hvaljena ove 2021. godine. Ribe bi trebalo da bolje razumeju svoj trenutni položaj i način na koji moraju da idu da bi postigli duhovno i lično uzdizanje. Bićete u mogućnosti da usmeriti svojuenergiju ka pozitivnim pravcima.

Tokom godine vaš osećaj samopouzdanja i odlučnosti će da raste. Bezbroj prilika može da vam se nađe na putu, iskoristite ih i pokušajte da se popnete na jedan viši nivo bivstvovanja. Međutim, to ne znači da morate iskoristiti baš sve ono što vam se nađe na putu. Bolje je da kažete ‘ne’ nekim stvarima, posebno kada su u pitanju veze. Ribe ove godine mogu biti blagoslovljene akademskim uspehom i profesionalnim usavršavanjem u poređenju sa poslednjih nekoliko godina. Uz pomoć planeta Venere i Jupitera biće mnogo šansi za ljubav i romantiku.

Ostali čitaju

Mostar Summer Fest

Ako ti treba dobra zabava onda je Mostar Summer...

Testovi ličnosti – pozitivne i negativne stvari

Testovi osobnosti neki su od najčešće korištenih testova poslodavaca....

Mahmut Orhan i Shouse su nova imena Sea Dance festivala

Mahmut Orhan, turski house producent i DJ čiji su...

Počinje treći ciklus „Ženske Mentorske Mreže“

Prilika edukaciju i networking za 50 mladih žena iz...