Post Malone

The Weeknd i Post Malone izbacili su zajedničku pjesmu „One Right Now“ i oduševili svoje fanove

Njih dvojica trenutačno se ističu među najvećim zvijezdama modernog popa stoga ne čudi što njihov energični duet neki već sad proglašavaju najboljom muzičkom saradnjom ove godine. Prema prvim informacijama, „One Right Now“ pojavit će se na dugo očekivanom četvrtom studijskom izdanju Post Malonea.

Vrlo brzo moći ćete je čuti i na talasima vašeg omiljenog TNT radija.

Producirali su je dugogodišnji Post Maloneov saradnik Louis Bell koji je uvelike doprinio njegovom albumu „Hollywood’s Bleeding“ iz 2019., zatim Brian Lee i Andrew Bolooki.

Nakon ljetnog hit singla „Motley Crew“, „One Right Now” drugo je službeno izdanje Post Malonea objavljeno ove godine, a svakako vrijedi podsjetiti i na njegovu saradnju s Pokémonima te sjajnu izvedbu pjesme „Only Wanna Be With“ kojom je upriličio proslavu 25. godišnjice franšize. Post Malone je ove godine također uskočio i u singl DJ Khaleda “I DID IT” s Megan Thee Stallion i Lil Baby.

S druge strane, 2021. godina bila je prilično aktivna i za The Weeknda. U godinu je, uz doprinos Ariane Grande, zakoračio s remiksom hit pjesme „Save Your Tears“ ubrzo nakon čega se, sudjelujući na singlu „You Right“, našao na popisu gostujućih muzičara albuma „Planet Her“ Doje Cat, a doprinio je i Bellyjevom singlu „Better Believe“ na kojem je sudjelovao i Young Thug.

Nedavno je predstavio „Take My Breath“ kao prvi uvid u njegovu nadolazeću albumsku eru, a pridružio se i nedavnom okupljenima Swedish House Mafia, u singlu „Moth to a Flame“