Radio TNT podržava

Radio TNT podržava porodični biznis!

Svaki poslovni početak je težak, naročito u ovim teškim vremenima. Nažalost, Radio TNT ne raspolaže milionskim fondovima kojima bi mogao da podrži porodično poduzetništvo… ali imamo nešto što smatramo mnogo vrednijim: brojne prijatelje među poslovnim saradnicima i slušaocima.

To blago smo spremni da podijelimo sa svima koji imaju dovoljno hrabrosti da sudbinu svoje porodice uzmu u svoje ruke, tako što će pokrenuti posao od koga će živjeti cijela porodica.

S ciljem da doprinesemo razvoju porodičnog poduzetništva na području Tuzlanskog, Zeničko-Dobojskog i Srednjobosanskog kantona, svakog mjeseca ćemo odabrati po jednu novoosnovanu porodičnu firmu s područja ovih kantona, kojoj ćemo osigurati mjesec dana besplatne reklame na nekom od naših radija.

Smatramo da je ovo period u kome je ključno da potencijalni kupci saznaju za postojanje i ponudu nove firme. Nijedna reklama neće učiniti čudo, ali ako ovakva vrsta pomoći doprinese da vaša porodična firma što prije stane na svoje noge, bit će nam drago zbog toga.

Novoosnovana firma koju podržimo, nema apsolutno nikakvih obaveza da u budućnosti koristi naše usluge.

 

Ova ponuda važi za svaku firmu, u bilo kom obliku (radnja, d.o.o., obrtačko društvo itd.), pod sljedećim uvjetima:

 

1) Akciju, kao gest dobre volje i s dobrim namjerama, sprovodi naša privatna firma, angažiranjem vlastitih resursa i sredstava. Niko nema nikakvu zakonsku obavezu da realizuje ovakve ideje. U našem poslovanju redovni klijenti i kupci imaju apsolutni prioritet, i da bi se ispunile obaveze prema njima, zadržavamo sva prava da akciju zaustavimo ili pauziramo bez prethodne najave ili navođenja razloga.

2) Firma (ili poduzetnik) zainteresirana za ovakvu vrstu podrške nije starija od dva mjeseca u trenutku kada nas kontaktirate (validan je datum registracije kod Poreske uprave);

3) Sjedište firme je na teritoriji Tuzlanskog, Zeničko-Dobojskog ili Srednjobosanskog kantona

4) Naši slušaoci su potencijalni kupci vaših proizvoda, odnosno korisnici vaših usluga (odnosno, zdravorazumski rečeno, ne vidimo svrhu da ovakvu vrstu besplatne podrške dobije radionica koja proizvodi elise za helikoptere, iako formalno ispunjava sve uvjete)

5) Ako se u istom periodu prijavi više zainteresovanih novoosnovanih firmi, biramo po jednu svakog mjeseca. Prednost ćemo, u najboljoj namjeri, dati malim porodičnim firmama (npr. frizerski salon u kome rade majka i kćerka ima prednost nad benzinskom pumpom), proizvodno orijentiranim firmama (npr. ručna izrada sapuna ima prednost u odnosu na butik s turskom garderobom), i onima koji tržištu ponude nešto novo (npr. indonežanski restoran ima prednost u odnosu na klasičan fast food). Ako se dogodi da ne izaberemo Vas, nema ljutnje, pročitajte još jednom tačku broj 1.

 

Zainteresovani?

Javite se, ili pošaljite kratak e-mail, i naša služba marketinga će vas kontaktirati da se dogovorimo oko detalja. Zovite ili pišite blagovremeno, dok ste još u fazi planiranja.

Ako ste firmu registrovali danas, neće biti izvodljivo da se javite, pa da Vam besplatna reklama krene istog popodneva.

Kako slušati TNT

Prijavi se na mailing listu!

Pridruži se TNT porodici sa +5000 članova. Prijavi se i osvajaj nagrade!

Prijavili ste se. Hvala!

Nešto nije ok, molimo da probate ponovo!