TNT Radio - Uživaj u muzici!

TNT Radio je rođen 1997. godine, kada je radijski čovjek Dino Lolić ostvario dječački san da ima vlastitu radijsku stanicu.

Pravo volimo ekipu iz Alan Forda i poznati hit benda AC/DC… Ali naše ime je skraćenica od rečenice “To nije to” koju je Dino (vječiti perfekcionista) stalno ponavljao dok smo birali pjesme za naš prvi muzički miks.

TNT Radio je moderan radijski program formatiran prema potrebama slušatelja. Stanica sa odličnom muzikom (oko 70% svjetske, ostatak iz produkcije ex-YU država), kratke lokalne vijesti, nagradne igre, društveno odgovorne akcije i kreativne reklame.

Dvadeset godina kasnije, TNT svira u Travniku, Tuzli i Zenici gdje imamo frekvencije i urede. Možete nas slušati i online na ovoj stranici.

Prosječni slušalac: Mlada porodica, muškarac u drugoj, žena u prvoj polovini tridesetih. Imaju dvoje djece, starije je školskog uzrasta, mlađe je u vrtiću, razmišljaju i o trećem. Zaposleni su, žive u kući dignutoj na kredit, voze Golf star 7 godina, ljetuju na Jadranu, zimuju u Bosni. Znaju šta žele, imaju svoj stav o svim važnim stvarima u životu, i ne vole kada ih neko potcjenjuje. I, naravno, uživaju u muzici uz TNT Radio.

Poslujemo u sklopu TNT Grupacije.

Kako slušati TNT